- Kitapta geldi. Alfa hızlı.
Diğer ikisini okudunuz mu siz? Onları da almalı mıyım?
İş kültür editörleri umarım buraları okuyordur. Eğer bir daha seri kitap biriktirecek olursam bu kesinlikle Alfa yada İthaki Yayıncılık olur. Okuyucusunu mağdur etmiyor, çevirileri de gayet özenli.
İthaki seni çileden çıkarabilir benden demesi. Seri içerisinde seri çıkarıp o serileri bir türlü bitirememesi sorunsalı var. Konuyu da kapatayım herkes bu konuda dertli aman diyim.
İthaki konusunda yorum yapmayacağım ama Alfa çok istikrarlı gidiyor bu aralar, art arda kitap yayımlamak her yiğidin harcı değil.
İş Kültür isterse aylarca kitap basmasın yine de çok satmaya devam eder ama Alfa ve İthaki’nin çıkardığı serilerin belli bir okur kitlesi olduğu için istikrarlı olmak zorundalar. Ben bu açıdan bakıyorum.
Alfa konusunda katılıyorum ama İthaki’den seri almayın bence. 3 yıldır Dune için bekliyoruz.
Alfa şov yapıyor. Adeta bombardımana tuttu bizi .
@Ozgur, doğrusu 13.5x21 olmasını isterdim ama tabi diğer kitaplar küçük boyutlu ise bu da öyle olacaktır. Ancak sayfa sayısı fazla olunca küçük boyut sorun oluyor bence. Yine de yapacak bir şey yok, alacağız.
Onlara garanti vermiyorum ki zaten o seri tamamlanmadı. Fault Lines isimli serinin 1. Ve 2. Kitabı bu kitaplar ama üçüncü kitap çıkmadı. Alfa sanırım 3. Kitap yerine Anubis Kapıları’nı aldı. İlk kitabı yarısına kadar okudum fena değildi ama seri tamamlanmadan okumayım diye bıraktım. Piyasada pek yok kitapları baskısını yenilemedi Alfa.
@Blackheart en azından ciltli yapabilirlerdi bence. İthaki baskısı da bu boylardayfı hatta daha küçüktü sanırım. Ben de en çok 13.5 x 21 seviyorum. Daha büyüğü tek elde tutulmuyor, daha küçüğü de çok küçük oluyor.
Son çağrı ile alakalı bir çeviri sorunu vardı, hatta çevirmen burada baya hatalı olduğunu, ikinci baskıda düzelteceğini falan söylemişti diye hatırlıyorum. Ben de o iki kitap için hem üçüncüyü hem de ilk kitabın ikinci baskısını bekliyorum.
@SJack
https://forum.kayiprihtim.com/t/son-cagri-yasamak-icin-hayatini-ortaya-koymaya-hazir-misin/10936/5?u=okuryorum
Kesinlikle aynı fikirdeyim. İdeal boyut bana göre de 13.5x21
@Okuryorum ve @Ozgur teşekkürler. Ben de ikinci baskıları bekleyeyim o zaman.
İlknokta uzun süredir %50 yapmıyor, yapması yakın mıdır acaba?
İnşallah yapar ben de bekliyorum bir süredir.
İlknokta %50 indirimini uzun zamandır bekleyenlerden biri de benim.
İlknokta’dan indirim bekleyenler kervanına ben de adım atıyorum.
İptal edildi o. Ben basılmayacak diye biliyorum. Çünkü kocaman o kitap. Ciltlisini basamıyorlae bunu hayatta basamazlar.
Bu kitabı paylaştığı zaman Alican Bey’e DM’den sormuştum ne zaman basılacağını ve “Şimdilik öyle bir planımız yok demişti”.
Geçmiş yıllarda yılda 1-2 tane Ciltli Özel Baskı görüyorduk İthaki’den, bu yıl şimdiye kadar özel baskı görmedik sanırım. Göreceğimizi de çok sanmıyorum açıkcası…