Yeni Kitap Haberleri

22 Beğeni

The Dagger and the Coin geliyor :krs:

8 Beğeni

Ayn Rand hala yok…

7 Beğeni

Mark Lawrence, V. E. Schwab, Joe Abercrombie, Kameron Hurley, Daniel Abraham… Güzel sürprizler. Sessizliğin bozulması iyi oldu. Ayrıca Yetim X iyi bir polisiye başlangıcı gibi duruyor, Goodreads yorumları ve puanları son derece olumlu.

8 Beğeni

Brandon Mull yeni serisi mi o :grinning:

3 Beğeni

Dünyanın Öteki Ucu ,Joe Abercrombie nin hangi seriye ait kitabıdır acaba?

Gözler Atlas Silkindi’yi aradı, Toprakla Beslenin’i buldu. Keşke basım haklarını başka bir yayınevi alsaydı.

2 Beğeni

ve Hayatın Kaynağı :cry::cry:

1 Beğeni

Dünyanın Öteki Ucu, Çolak Kral’ın devam kitabı mı yoksa farklı bir kitap mı?

Daha önce Çolak Kral’ın 2. kitabı için bandrol alınmıştı diye hatırlıyorum.

Ayna İmparatorluğu var orda ne serisi olaki o . Mark Lawrence var. Yeni seriler yolda gibi gözüküyor.
O değilde Temeraire Serisi Serisinin 5. kitabıda yok gibi gözüküyor.

Edit : Ayna İmparatorluğuna klasik dışında her şeyi yazmışlar . [Türler] Bilim Kurgu, Saga, Karanlık Fantezi, Epik Fantezi, Fantastik Kurgu, Savaş Hikâyesi, Tarihsel Fantezi, Tuhaf Kurgu, Epik Kurgu

2 Beğeni

Red Queens War’ın ilk kitabı Soytarı Prens.

6 Beğeni

Half The World’ü öyle çevirdilerse o olabilir.
Half a King’i Çolak Kral diye çevirmişler.

1 Beğeni

Robert J.Sawyer’ın The Neanderthal Parallax veya Flashforward kitaplarını forumda okuyan var mıdır acaba? Okuyan arkadaş varsa bilgi verebilir mi…

1 Beğeni

Ben yardımcı olayım. Kitapların türü hard sci fi. Okuyalı biraz oldu ama hala sevdiğim kitapların arasında. Okurken bilgilenmeyi , yeri geldiğinde ufkunuzun açılmasını, karakterlerle kolay bağ kurmayı isterseniz sizin için biçilmiş kaftan. Bir şaheser değiller şüphesiz ancak ben iyi olduklarını düşünüyorum. Özellikle üçlemeyi kısa bir sürede okuyup bitirmiştim. Bence bir şans verin. Konularından bahsetmedim özellikle çünkü zaten arka kapak yazılarında özetlenmiş.
Not: Flashforward dizi ile ana konsept haricinde pek benzer değil.

2 Beğeni

Ayna İmparatorluğu yorumlarına güvendiğim Gökçe Bey’in yorumuyla dikkatimi çekmişti ilk başta. Kendisini de tanımıyorum bu arada, bu yorumu bu şekilde paylaşmam doğru mu onu da bilmiyorum ama fikir sahibi olunmasını istedim yalnızca. Bu arada bu yazarın Yıldız Lejyonları kitabı daha önce Eksik Parça’dan çıkmıştı, bu kitap Türkçeye kazandırılan ikinci kitabı. Puanı çok düşük olmasına rağmen şahsen ben merakla bekliyorum, bakalım…

2 Beğeni

resim

Pegasus resmen 40 yılın patlamasını yaşattı. Bir kaç beklediğim kitap var.

1 Beğeni

Teşekkür ederim, sanırım bir şans vereceğim.

1 Beğeni

50 tane kitap, Hyperion hala yok. :frowning:

7 Beğeni

Evet, Alfa için bombardıman yaptı dedim ama Pegasus da ondan geri kalmadı.

2 Beğeni