Sıra Epsilonda. İthaki gibi 2 haftada bir 4-5 kitap açıklayacağına böyle yapması daha iyi bence. İnşallah açıkladığı hızda basarlar da şurada gördüğümüz kitapların basılması için 4-5 ay beklemeyiz. Hoş seriler tamamlanmadan almayı düşünmğyorum. Bir Witcher değil sonuçta nereden baksan en iyi ihtimal 2 senesi var serilerin.
Uzun zamandır bekliyorum bu seriyi, çok sevindim. 
@M3rett0 Pegasus hattında Hyperion birkaç aya çıkacak dedi Kemal Bey.
Brandon Mull basmaya devam etmelerine sevindim. Daha geçen forumda sorup cevap alamamıştım, Dragonwatch basmalarını bekliyordum ancak onlar farklı bir seriye girişmişler. Olsun o da kabulümüz.

Merakla bekliyoruz
Aslında zevklerimizin hiç uyuşmadığı birisinin en sevdiği seri. Uyuşan arkadaşım da “Boş ver okuma, sen sevmezsin” dedi. Ben yine de çok meraktayım, en azından ilk kitabı kesin okurum.
Forumda duydum ben bu kitabı. Bayağıdır bekliyordum. Ben belli fantastik serileri okudum. Türkçe eserler içinde bir kasabada dolanıyor gibiyim. Benden fazla eserler okuduğun için başka şehirler,kıtalar, dünyalar keşfetmişsin.Belkide kesmez bu seri seni
Arkadaşından da bundan dolayı beğenmezsin demiştir belki 
Aslında tam olarak öyle değil. Ben high fantasy tercih ediyorum, bu ise bildiğim kadarıyla low fantasy. Tamamen beklentilerle alakalı beğenip beğenmeme.
Bu seriyi seven arkadaş, benim sevmediğim tüm serileri seviyor, o yüzden tırsmıyor değilim
Kindle’da vardı bu kitap da Türkçe’sinin çıkacağını duyduğumdan beri bekletiyordum.
Henüz çok eski mesajlara bakamadım, gözden kaçırmadıysam paylaşılmamış. Öykü seven arkadaşlara öneririm.
Selçuk Baran’ın yedi öykü kitabı daha önce Yapı Kredi Yayınları’ndan Ceviz Ağacına Kar Yağdı (2008) adıyla tek ciltte toplanmıştı. Bütün öyküleri şimdi gözden geçirilerek, yazar portreli kapaklarla ayrı ayrı basılıyor.
Önceden çıkanları paylaşmıyorum, Selçuk Baran’ın bugün satışa açılan 3 kitabı.
https://kidega.com/kitap/analarin-hakki-371475/detay
3 adet gönderi şu konuya taşındı: Kayıp Rıhtım Forum’a Hoş Geldiniz!

Büyük ihtimalle beyaz kapakla basılacak Soytarı Prens. Kırmızı olanlar UK baskısı. İlk seriyle de uyumlu olmuş olur beyazlar. Ama kırmızı kapaklarla basmalarını çok isterim. Beyaz kapak çok kötü bence
.
Kırmızı kapaklar efsane bence de. İlk seriyle uyumlu olması çok da önemli değil umarım kırmızıyı seçmişlerdir.

İlk kitabın kapağına göre bayağı bir ilerleme kaydetmişler. 
İlk kitap tekrar baskı yapacak kadar satarsa, ikinci baskıyı farklı kapakla yapabilirler bence. Yani ilk kitabın kapağı cidden kötü. Yeni bir yayınevi, ağır ağır oturtuyorlar sanki bunları da ama Sıfır Çemberi’ni okudum, Gezegen Serisi 1’e de göz attım, çeviri ve editörlük özelinde gayet başarılıydı.
Şimdi görüştüm, ikinci baskıda kapak değişecekmiş, 3’te 1’i bitmiş ilk kitabın, geç olsa da ikinci baskısı olacaktır dediler. Zaten yayınevi’nin logosu dahi değişmiş.
İthakinin kapağı çok güzel bu konuda. 2. kitabı da bassalar keşke BKK içinde.
İlk kapak cidden kötüymüş Laputa’nın
Kuşku gezegenini alırım ama mutlaka.
Dayıoğlu pavır poirtte çizmiş
O kadar kötü ki bulursam alıp saklamak isterim.
Sayfa sayısını yanlış girmişler SL5 İnsanın Bir Dakikası 148 sayfa