Yeni Kitap Haberleri

Kaldı Children Of Time…

17 Beğeni

Screenshot_1

İlk kitabın kapağına göre bayağı bir ilerleme kaydetmişler. :smiley:

7 Beğeni

İlk kitap tekrar baskı yapacak kadar satarsa, ikinci baskıyı farklı kapakla yapabilirler bence. Yani ilk kitabın kapağı cidden kötü. Yeni bir yayınevi, ağır ağır oturtuyorlar sanki bunları da ama Sıfır Çemberi’ni okudum, Gezegen Serisi 1’e de göz attım, çeviri ve editörlük özelinde gayet başarılıydı.

Şimdi görüştüm, ikinci baskıda kapak değişecekmiş, 3’te 1’i bitmiş ilk kitabın, geç olsa da ikinci baskısı olacaktır dediler. Zaten yayınevi’nin logosu dahi değişmiş.

8 Beğeni

İthakinin kapağı çok güzel bu konuda. 2. kitabı da bassalar keşke BKK içinde.

İlk kapak cidden kötüymüş Laputa’nın :sweat_smile: Kuşku gezegenini alırım ama mutlaka.

1 Beğeni

Dayıoğlu pavır poirtte çizmiş

2 Beğeni

O kadar kötü ki bulursam alıp saklamak isterim.

Neredeyse SL4’ün 2 katı kalınlığında olmasına rağmen fiyatı gerçekten çok uygun. :hanci:

3 Beğeni

Sayfa sayısını yanlış girmişler SL5 İnsanın Bir Dakikası 148 sayfa

5 Beğeni

Bildiğimiz haberlerde bugün

5 Beğeni

Sonunda netflix gazıyla hızlanan kitaplar bir işe yaradı.

16 Beğeni

Dizi mi yapılıyormuş. 3. kitabın geleceği yok uyarlama olsa da diziyi izleriz artık.

3 Beğeni

Evet geçen hafta duyurulmuştu. Dizisiyle beraber kitabın geleceğini tahmin edebiliyordum kendileride teyit etmiş oldu. @hunter

2 Beğeni

Uzun zamandır 3. Kitabı bekliyorum, umudumu kesmiştim açıkçası :pensive:
Ekimde çıkacaksa ( umarım yılan hikayesine dönmez ) 1 ay daha beklenir sanırım.

2 Beğeni

İthaki Tiyatrosunda bu hafta :smiley:

4 Beğeni

Ben haziranda sormuştum 3.kitabı o zaman da sonbahar denmişti. Bu haberin pek etkilediğini zannetmiyorum.

2 Beğeni

Pegasus yine patlatmış bombaları ama V. E. Schwab ve Brandon Mull’un hangi kitapları geliyor? Sanırım Dragonwatch değil. :frowning:
Aslında Dragonwatch, Fırtınalar Mevsimi ve Kızıl Yükseliş Serisinin beşinci kitabı olan Dark Ages’den haberler alsak çok mutlu olurdum.
Bu arada hangi serinin üçüncü kitabından bahsediyoruz?

1 Beğeni

Üç Cisim Problemi…

Anladım.
Okumak bir türlü nasip olmadı kendisini.

1 Beğeni

Brandon Mull - Beş Krallık , V. E. Schwab Gölgeli Bir Buluşma kitapları için bandrol alınmış. 3. kitap olarak Ekim ayında 3 Cisim Problemi serisinin 3 . kitap gelecek demiş İthaki.

3 Beğeni

Anladım çok teşekkürler. :slight_smile:

1 Beğeni