Yeni Kitap Haberleri

Sonunda netflix gazıyla hızlanan kitaplar bir işe yaradı.

16 Beğeni

Dizi mi yapılıyormuş. 3. kitabın geleceği yok uyarlama olsa da diziyi izleriz artık.

3 Beğeni

Evet geçen hafta duyurulmuştu. Dizisiyle beraber kitabın geleceğini tahmin edebiliyordum kendileride teyit etmiş oldu. @hunter

2 Beğeni

Uzun zamandır 3. Kitabı bekliyorum, umudumu kesmiştim açıkçası :pensive:
Ekimde çıkacaksa ( umarım yılan hikayesine dönmez ) 1 ay daha beklenir sanırım.

2 Beğeni

İthaki Tiyatrosunda bu hafta :smiley:

4 Beğeni

Ben haziranda sormuştum 3.kitabı o zaman da sonbahar denmişti. Bu haberin pek etkilediğini zannetmiyorum.

2 Beğeni

Pegasus yine patlatmış bombaları ama V. E. Schwab ve Brandon Mull’un hangi kitapları geliyor? Sanırım Dragonwatch değil. :frowning:
Aslında Dragonwatch, Fırtınalar Mevsimi ve Kızıl Yükseliş Serisinin beşinci kitabı olan Dark Ages’den haberler alsak çok mutlu olurdum.
Bu arada hangi serinin üçüncü kitabından bahsediyoruz?

1 Beğeni

Üç Cisim Problemi…

Anladım.
Okumak bir türlü nasip olmadı kendisini.

1 Beğeni

Brandon Mull - Beş Krallık , V. E. Schwab Gölgeli Bir Buluşma kitapları için bandrol alınmış. 3. kitap olarak Ekim ayında 3 Cisim Problemi serisinin 3 . kitap gelecek demiş İthaki.

3 Beğeni

Anladım çok teşekkürler. :slight_smile:

1 Beğeni

Anubis kapıları Alfa’nın kendi sitesi dışındaki sitelerde ne zaman satışa çıkar?

Birkaç güne satışa çıkar diye düşünüyorum ben. Fazla sürmez gibi yani.

Babil

Kidega

1 Beğeni

İdefix veya Amazona da gelir o zaman yakında. Kargo bedava için bu siteleri kovalıyorum da :slight_smile:

5 Beğeni

Çehov 4. cilt geliyor.

15 Beğeni

Alper Canıgüz yeni kapaklarıyla Alfa yayınlarına geçmiş.

4 Beğeni

Kan ve Gül’ün kapağı niye böyle ya djfkskdk kanayan gül ayarında

Böyle bir şey gördüm, sanırım İthaki otobiyografisini yayınlıyor, kitabın ismi malum…

26 Beğeni