Yeni Kitap Haberleri

4 Beğeni

19 Beğeni

Can Yayınları Ciltli Vasconcelos kitapları basmış.

26 Beğeni

Tahminlerim doğru çıkmış. :pray:t3::rofl:

Fiyatlar da maşallah o biçim.

1 Beğeni

Ohh sonunda, Can’ın bu ciltli dizisine bayılıyorum. Uzun süredir ses soluk yoktu,çok güzel oldu.
Acaba başka neler basacaklar? Can’a sorduğum sorulardan, tatmin edici cevap alamıyorum.:unamused:

Kızıl Mars'ın 2. baskı yapmasına çok çok şaşırdım. Seri tamamlanmadan kitap alman diyenler azınlıkta kalıyor anlaşılan.

26 Beğeni

Ateş Kadehi oley oley diyesim geldi.

2 Beğeni

Baya gecikmişti Ateş Kadehi nihayet geliyor bakalım fiyatı nasıl olacak. Teşekkürler haber verdiğiniz için.

1 Beğeni

Ateş kadehi sevindirdi.

@Leingrad bunlar bizim Ciltli Siddartha vs olan aşırı güzel ciltli baskılardan mı? Renkleri farklı oluyordu o serinin hep, neden aynı bunlarda anlamadım. Aynı yazar olduğu için aynıysa sorun yok ama umarm o seridendir. Hemen alasım var :sweat_smile:

Oh beee sonunda. Ne bekledik şu kitabı .:smiley:

1 Beğeni

Kapak tasarımına bakınca öyle gözüküyor ama belli de olmaz. :slight_smile: Can yayınları instagramda detaylı fotoları paylaşır yakında.

1 Beğeni

3 gelişmeye de çok sevindim :hugs:
-Ateş Kadehi ciltli basımı sonunda geliyor
-Eksik Parça’nın Rosewater’ın (Wormwoord serisi) devamını basıyor. Darısı Kaybolan şimsek gibi’nin devamına ve Zamanın Çocukları gel artık :pray:
-Kızıl Mars’ın da ikinci baskısı, serinin yayınlanma sürecini (bence) olumlu bir biçimde etkileyebilir (umuyorum :upside_down_face:)

4 Beğeni

Sabri Gürses bilimkurgu mu çevirmiş şaşırdım. :rofl:

5 Beğeni

Rosewater okumak için serinin tamamlanmasını bekliyorum. 3. Kitap hızlı gelir umarım.

3 Beğeni

9 Beğeni

İthaki Yeniler

13 Beğeni

Ben bu seriye yeni başladım, çok çok iyi gidiyor. Netflix dizisi olması da güzel bi gelişme, 3. kitabın eli kulağındadır muhtemelen ahaha

1 Beğeni

O muhteşem Algernon’a Çiçekler’in yazarı Daniel Keyes’den bir başka harika:

Billy Milligan’ın Zihinleri

Ve zaman makinesi. Koridor Yayınları bunu nasıl yapıyor. Çok iyi çevirmenlerle çalışıyor. (Bu kitabın çevirmeni Çiğdem Öztekin)
Kitaplarında hata az oluyor. Üstelik klasikleri bez ciltlerle basıp çok uygun fiyata satıyorlar. Muhteşem bir yayınevi. Çok saygı duyuyorum.

20 Beğeni