Yeni Kitap Haberleri

6 Beğeni

İthaki’den Ay Polisi ile tanıdığımız Tom Gauld’un bir başka çizgiromanı Golyat geliyor :hugs:

25 Beğeni

Ay polisi değil miydi ? :slight_smile:

1 Beğeni

Evet doğru hemen düzelteyim, aklım Paul Auster - Ay Sarayı’na gitmiş :sweat_smile:
Eksik Parça Yeniler
Zamanın Çocukları :smiling_face_with_three_hearts:

9 Beğeni

11 Beğeni

Benim gibi yazarın ismini ilk gördüğünde Necip Fazıl zannedenler paylaşa bassınlar.

22 Beğeni

19 Beğeni
11 Beğeni

Netflix Orijinal Dizisi diye yazılmak zorunda mı illaki ya. Beni o kitaptan on kilometre uzaklaştırıyor.

4 Beğeni

Belki Netflix zorunlu kılıyor olabilir. Görsel olarak da kullandıkları için.

Tamamen ticari. Dizi ve Film uyarlaması kitaplar daha çok satıyor. Okurun büyük kısmı kitapçılarda öne çıkan raflardan kapağa bakarak kitap seçiyor, satın alıyor.

2 Beğeni

Yakında geliyor :hugs:

15 Beğeni

Fırtına Işığı 4 çıkmış. Ülkemizde de 3 sene sonra 33 çevirmen ve ikiye bölünmüş, üstelik birinci ve ikinci kısım arasında en az 6 ay boşluk olacak baskısını dört gözle bekliyorum. O günler için zulamda hep çekirdeğim olacak.

25 Beğeni

Hocam bu fiyatlar ne böyle…

2 Beğeni

6 Beğeni

Ben hala 3 çıksın diye bekliyorum. :slight_smile:

3 Beğeni

Savaş kıran ve sissoylu hariç (bir de zaman çarkı) Sanderson’a hiç bulaşmamayı düşünüyorum.

Bir an düşündüm valla ne olmuştu diye. Resmen travma.

4 Beğeni

Film kapağı gerçekten şart mı şu kitaplarda? En azından alternatifi olsa. Umarım vardır ben bilmiyorumdur.

Enola Holmes’un farklı kapağı var. Filmden nemalanmak için çıkarmışlardır film kapaklisini.