Yeni Kitap Haberleri

Eksik Parçanın son zamanlarda çıkardığı tüm kitapların kapak tasarımları çok güzel. Tebrik ederim. Sonunda bilimkurgu alanında böyle kitaplar çıkaran bir yayınevi görmek, sevindiriyor beni.

2 Beğeni

Satış stratejisi diyorsunuzda bence çok eğrelti duruyor. Aldığı ödüller vesaire dursun bir şey demiyorum da, diziden bir kapak, kitap isminin çevrilmemesi bunlarda kitabın bendeki değerini yitiriyor. Üniversitelerde standlarda satılan setli kitaplar veya 4 liraya kitap satan Instagram sayfaları kitaplarından bir farkı yok benim için. Mesela, Unorthodox yerine kitabın başlığı Aykırı olsa, aynı font ve aynı çizgiyle vesaire üstünden geçilse aynı etkiyi veremezmiydi? Yanında da kapak özgün bir tasarım olsa. Ben şu haliyle dizisini mükemmel bulmama rağmen bu kitabı hiç bir şekilde almam. Bir de Netflix dizisi logosu var. Pöf…

4 Beğeni

İthaki yeniler,haftaya çıkıyor.

16 Beğeni

Ölümün Sonu neden hala çıkmadı acaba. :frowning: Önce ona barkod alınmıştı oysa.

1 Beğeni

İthaki’nin yayın planlaması ile ilgili sanırım,bazen barkod alındıktan sonra eserin çıkması 3 hafta - 1 ay sürebiliyor.

1 Beğeni

Ekim de çıkacak dendi.

1 Beğeni

Teşekkür ederim, şimdi dönüş yaptılar, çok bekletmeyeceğiz diyorlar. Bakalım. :slight_smile:

4 Beğeni

Ben de @irbis ’ e sormuştum 3-5 kitabı. Ölümün Sonu Ekim’de kesin demişti.

2 Beğeni

17 Beğeni

İlk kitabı okuyan daha çıkmadı gibi. Çeviri ve öykü hakkında bir fikir edinmek gerek. Ona göre el atacağım bu seriye de. Kapaklar çok güzel ama içerik beni düşündürüyor.

6 Beğeni

Ben de diyorum bir seriyi daha bekliyordum, hangisiydi? Doğru ya Keşif Uzayı’ydı.

4 Beğeni

Bu hangi site acaba? Kitapyurdu ve Kidega’ya eklenmemiş.

@Leingrad Teşekkürler.

Burası dağımtıcı firmanın sitesi.

https://www.emekkitap.com/

Ben de pusuda bekliyorum, birkaç arkadaş okuyup yorumlasa fikir edinebilsek :slight_smile:

Aquila Yarığı’nın Ötesi’ni Kitapyurdu’ndan ilk birkaç sayfayı okudum, şimdiki zamanla yazılmış bir öyküydü, bu yüzden hoşuma gitmedi. Ama Zima Mavisi’nin ilk birkaç sayfası öyle değildi.

1 Beğeni

Bir an fiyatı çok diyecektim ama 832 sayfaymış.

5 Beğeni

Yevgeni Zamyatin’in Biz kitabını Sabri Gürses de çevirmiş. İthaki’nin kötü çevirili kitabı vardı elimde okumadan verip geçmiştim. Yerine de ne alacağımı bilememiştim. Çıksın bu çeviriyi alabilirim.

Efendi İle Uşağı - Tolstoy Koridor Bez Ciltli oalrak çıkıyor.

7 Beğeni

İthaki BKK baskısı olduğu için seriyi bozamam ama Sabri Gürses çevirisini alır yeniden okurum kitabı.

2 Beğeni

Hangi yayınevinden çıkacağı belli mi?

Sabri Gürses’in kendi Çeviri Bilim Yayınları diye yayınevi var belki o olabilir. Kendisine sordum yanıtlarsa paylaşırım.

Bu aralar aldığım cevaplar (merak edenler için):

12 Beğeni