Baskı güzel, orijinal metni koymaları güzel, ama asıl önemli olan çeviri kalitesi. Bakalım o işin altından da kalkabilmişler mi.
Artık alıp okuyanlar burda bizi aydınlatır
Batman:the dark prince charming
Çevirisi tamamlanmış artık 2-3ay sonra çıkar galiba meraklısı varsa diye paylaştım:-)
Frankofon boyunda basacaklarsa güzel olur.
Bu nedir? (20 karakter)
Fransa ve Belçika’dan çıkan çizgi romanlara Frankofon denir. Red Kit, Asteriks ve Tenten en popülerleridir. Frankofonlar genelde 30x23 boyutlarında basılır. Batman Dark Prince Charming’de Fransız yapımıdır ve orijinali büyük boy olarak basılmıştır.
İngiliz çizgi romanı ben sanıyordum Batman The Dark Prince Charming.
Yazar ve çizeri Enrico Marini. Fransız.
Off süper haber bide vakıfın devamı gelse iyiydi.
İmparatorluk serisi nasıl, tavsiye eder misiniz?
Neyse ki vakıfın ikinci kitabı kadar kötü bi kapak değil. Yatacak yerin yok asimov estate
Asıl kapağı yerine buna mı onay vermişler? Asimov Estate’in başkanlığını daTrump yapıyor da haberimiz yok galiba 
Neyse, hayırlı olsun. Ben bu kitabı Toz Gibi Yıldızlar’dan daha çok beğenmiştim. İnşallah siz de seversiniz. Hepinize şimdiden keyifli okumalar.
İkinci kitabın ilk kararlaştırılan kapağı çok güzeldi aslında. Ben ilk gördüğümde “tamam her kitapta bir karakter kullanırlar artık” diye düşünmüştüm. Malum ilk kitapta Seldon vardı.
Her kapakta bulunan uzay gemilerini çıkartsalar daha güzel olacak. İthaki’nin karar verdiği kapaklar daha güzeldi.
Bunun da ilk kapağı daha güzeldir kesin. İlla bi kıllık çıkartacaklar işte.
Kapak çok “Enginlik Serisi” değil mi?
İthaki’nin yapacağı bir şey yok bu durumda ama görünce Asimov demiyorum, Enginlik Serisi diyorum istemeden 
Özet
Ve bunca yıl sonra bile Ergenlik Serisi diyesim geliyor 
Orjinal kapağını da beğenmedim. 
İyi bi editing ile iş yaparmış. İlk kitabın yabancı versiyonunun kapağı da öyle ahım şahım gözükmüyordu. Ama basılan hali gayet iyi duruyordu.