Gucci gang gucci gang gucci gang
Meraklısı için açıklamalı orjinal metin tercih edilir ama seri toplayanlar için bence geç kaldılar… Ayrıntı, İş kültür, Bilgi serilerinde 11-12 kitap oldu.
Hem Gülyabani nedir diyecektim… Can bu tarz hata yapmaz diye ama zaten yayınevi kaynaklı değilmiş,
Daha önce bu şekilde bastıkları 3 tane kitap var: Aşk-ı Memnu, Mai ve Siyah, Ferdi ve Şürekâsı. Bunları 2016’da basmışlar. Yeni bir seri değil yani.
İş bankasını takip ediyorum. Ama Ayrıntı’nın bastıkları ilgimi çekti bikaç kere sen yazınca baktım. İç kısmı nasıl günümüz türkçesiyle mi yazılmış? Birkaç fotoğraf atsana
İş Kültür
Ayrıntı
İş Kültür bir çok kelimeyi günümüz Türkçesi olarak yayınlamış genelde deyim, şiir vb dokunmayıp dip not olarak açıklamış. Ayrıntı da şiir vb olduğu gibi verip dipnot ile açıklamış ama kelimeleri eski Türkçe olarak verip hemen kelime yanına parantez ile günümüz Türkçe kelime yazmış.
Teşekkürler Ayrıntı’nın yaptığını okumak benim açımdan daha zahmetli olur. Takip ettiğim İş Bankası’nın serisine devam edeyim.
Ayrıntı’nın baskılarını beğeniyorum ondan aklım karışmıştı. Hazır iki seride başlardayken acaba Ayrıntı mı takip etsem diye düşündüm.En azından kafamda netleşti sağolasın.
Evet…
Günümüz Türkçe kelimeler nedeniyle iş kültür okumak daha kolay oluyor.
şu ana kadar 2 kitap dışında aynı kitap yayınlamadılar ama öyle ya da böyle aynı kitaplar çıkar ikisinden de
Şöyle bir kitap dikaktimi çekti. Yeni çıkmış…
Yine Yeditepe’den çıkan Viking Mitolojisi diye bir kitap daha vardı. Bu hangisi acaba?
siteye baktım da göremedim ben
Biraz bekleyelim bakalım. Eğer Türk yazarlara devam ederlerse konuyu açarım. Can Yayınlarına da mail atarım. Takip ediyorum.
Bugün İlknokta alışverişimin içinden çıkan ön okuma kitapçığı. Yakında geliyor. (Jessica Jones dizisinin başrol oyuncusu olan Krysten Ritter’in kitabı)
Yayınevi hiç çekici gelmiyor.
Breakin Bad’teki keş kız.
Yabancı, iyi bir yayınevi ama kitapları pek benlik değil ya
Bunu ben çevirdim.