Yeni Kitap Haberleri

1. kitap yenilenmiş,

image image

1. kitap Sonsuzluk Şifresi’nin satışı bitmiş. Onun kapağını yenileyip yeniden basacaklardır. Diğerleri halen satışta bitmeden yenilerler mi bilmiyorum.
2 Beğeni

Teşekkür ederim alsam mı seriyi diye düşünüyorum da.

Ben okumadım ama biraz incelemiştim. 3. kitap çevirisi kötüydü ki o çevirmenle sadece o kitapta çalışmışlar. Belki çeviriyi yenilerler belki de elden geçirirler. Seneler oldu ama unutmadım çeviriyi o kadar kötüydü. Onun dışında çocuksu mu değil mi, okunmalı mı pas geçilse de önemli değil mi ben de merak ediyorum.

1 Beğeni

Şeker Portakalı sandım hızlı bakış atarken. Kötü tasarlanmış. Mevlana sözü yok mu orasında burasında?

16 Beğeni

30 Beğeni

Abi allah aşkına kapağa “Heyecanlı bir öykü” yorumu konur mu ? Şu yorumlardan nefret ediyorum ya.

12 Beğeni

Memo Tembelçizer sevenleri varsa şöyle bir işe girişmiş. Hem çizmiş hem de meşhur kafiyeleriyle yeniden yazmış.

Kraliçe aynaya sormuş: “Söyle ey ayna,
Benden daha güzeli var mıdır bu dünyada?”

Ayna demiş: “Güzelsin, hem de oldukça güzel,
Fakat Pamuk Prenses senden çok daha güzel.

Hem de hâlâ yaşıyor, dağın ilerisinde,
Yedi Cüceler’in o minik kulübesinde.”

7 Beğeni

Katılıyorum. İnanılmaz gereksiz.

Baya olmuştu ilk kitabını okuyalı sonunda çıkıyor demek devamı :crazy_face:.
@Ozgur kesinlikle katılıyorum çok gereksiz.

Bu tarz yazılardan nefret ediyorum, kapakta ne yazarsa yazsın yalandan yazılmış gibi duruyor ve çok itici.

9 Beğeni

Kapak tasarımı da kötü hiç içime sinmedi.

1 Beğeni

Kapakta bir Odysseus havası var. Genç yetişkin kitapalrı mı bunlar?

Ayn Rand’lar gene yalan olmuş :partying_face:

“Sonunda!” demek istiyorum iki yıldır şu kitabı bekliyorum resmen. Ne zaman sipariş edebilirim bilinmez ama Kitapyurdu %50 için pusudayım.

2 Beğeni

O değil de bu listedeki kitaplara, yazarlara tek tek baktım Goodreads’ten ve bir tanesi bile heyecanlandırmadı beni. Bu kadar atışın boşa olması üzücü…

1 Beğeni

Evet, Kadim Kanunlar yazarının genç yetişkin serisi.

2 Beğeni

Magazinde olurla alakasız yerde alakasız soru sorulur adam ne diyeceğini şaşırır bence bu yorumların çoğu böle.
@patriotic hadi 3. kitaba inş.

1 Beğeni

Ciltli Ayn Rand görür müyüz acaba? En azından bekleyişe değer. :hanci:

Forumda çok popüler bir yazar. Hakkında pek bir şey bilmiyorum neden bu kadar çok seveni var yani demek istediğim bu kadar popüler olmasının sebebi nedir?

1 Beğeni

Kaç kitaplık seri o?