Yeni Kitap Haberleri

Abi allah aşkına kapağa “Heyecanlı bir öykü” yorumu konur mu ? Şu yorumlardan nefret ediyorum ya.

12 Beğeni

Memo Tembelçizer sevenleri varsa şöyle bir işe girişmiş. Hem çizmiş hem de meşhur kafiyeleriyle yeniden yazmış.

Kraliçe aynaya sormuş: “Söyle ey ayna,
Benden daha güzeli var mıdır bu dünyada?”

Ayna demiş: “Güzelsin, hem de oldukça güzel,
Fakat Pamuk Prenses senden çok daha güzel.

Hem de hâlâ yaşıyor, dağın ilerisinde,
Yedi Cüceler’in o minik kulübesinde.”

7 Beğeni

Katılıyorum. İnanılmaz gereksiz.

Baya olmuştu ilk kitabını okuyalı sonunda çıkıyor demek devamı :crazy_face:.
@Ozgur kesinlikle katılıyorum çok gereksiz.

Bu tarz yazılardan nefret ediyorum, kapakta ne yazarsa yazsın yalandan yazılmış gibi duruyor ve çok itici.

9 Beğeni

Kapak tasarımı da kötü hiç içime sinmedi.

1 Beğeni

Kapakta bir Odysseus havası var. Genç yetişkin kitapalrı mı bunlar?

Ayn Rand’lar gene yalan olmuş :partying_face:

“Sonunda!” demek istiyorum iki yıldır şu kitabı bekliyorum resmen. Ne zaman sipariş edebilirim bilinmez ama Kitapyurdu %50 için pusudayım.

2 Beğeni

O değil de bu listedeki kitaplara, yazarlara tek tek baktım Goodreads’ten ve bir tanesi bile heyecanlandırmadı beni. Bu kadar atışın boşa olması üzücü…

1 Beğeni

Evet, Kadim Kanunlar yazarının genç yetişkin serisi.

2 Beğeni

Magazinde olurla alakasız yerde alakasız soru sorulur adam ne diyeceğini şaşırır bence bu yorumların çoğu böle.
@patriotic hadi 3. kitaba inş.

1 Beğeni

Ciltli Ayn Rand görür müyüz acaba? En azından bekleyişe değer. :hanci:

Forumda çok popüler bir yazar. Hakkında pek bir şey bilmiyorum neden bu kadar çok seveni var yani demek istediğim bu kadar popüler olmasının sebebi nedir?

1 Beğeni

Kaç kitaplık seri o?

Objektivizm felsefesinin kurucusudur kendisi,şu anda yazarın Hayatın Kaynağı kitabını okuyorum.Kitap Ayn Rand’ın 1943 yılında kaleme aldığı teması insan ruhundaki bireycilik ve kollektivistlik olan bir roman.Hiçbir kitabının basımı yok şuan halbuki okunulması gereken önemli yazar ve düşünürlerden birisi.Bir diğer kitabı ise Atlas Silkindi tüm zamanların en iyi romanları arasında geçiyor okumak nasip olmadı daha,merak içerisindeyim.

4 Beğeni

Bende de bir kaç kitabı varda nedir ne değildir bilmeden okumak istemiyordum. Bunun için biraz felsefe altyapısı yapmak lazım herhalde. Cevap için teşekkür ederim.
Not: Kitapları bende değil “raftan” indireceğim.

2 Beğeni

Bir de o kadar yüzeysel şeyler yazıyorlar ki hiç kitap okumayan herhangi birine “abi bir şey de kapağa bascaz” desen buna yakın bir cümle kurar zaten. :grin:

2 Beğeni

Pegasus’dan çıkan düzgün bir kitap buldum. Yanlız Pegasus bu adamın kitaplarına neden Altın Kitaplar gibi sallama isimler veriyor bilmiyorum…

3 Beğeni

Adı geçen yayıncı zaten ağırlıklı olarak zırvalık basmayı tercih ediyor. Abudik gubidik şeyleri basalım ama Ayn Rand’ı öteleyelim de öteleyelim.

1 Beğeni

Kadim Kanunlar’ın Türkçeye çevrilen iki kitabını beğenmiştim. Sizce bu seriyi okusam sever miyim?

2 Beğeni