Yeni Kitap Haberleri

Vay be bugünü görmekte varmış.

2 Beğeni

Hadi hayırlı olsun.

7 Beğeni

Kaç sayfa bu kitap. 20 karekter

600

1 Beğeni

İthaki niyeti bozdu iyice. 70tl kitap mı olur. Ciltli desen değil. Kalın desen 600 sayfa çok kalın değil. Nasıl olsa herkes alacak diye mi bu fiyatı koyuyorlar acaba?

9 Beğeni

Yalnız kapağı çok güzelmiş. Ama etiket fiyatı gerçekten uçukmuş. %50 ile bile 35 TL anca. Bu tür kitapları gidip mağazadan etiket fiyatıyla alabilen var mı acaba gerçekten…

4 Beğeni

Valla ben ithakinin kafasındaki asıl fiyatın %50 fiyat olduğunu düşünüyorum yoksa kitap çıktıktan bir ay sonra %50 görmemesi lazım. %30 hemen alacaklardan daha fazla para kazanma çabası, etiket fiyatı ise gidip DRdan falan alacaklara özel fiyat.

Kitaplar çıkalı 1 hafta oldu olmadı bu %50yi başka türlü açıklayamıyorum ben.

5 Beğeni

O ne biçim etiket fiyatı? Epey tuzlu.

1 Beğeni

Ben de acayip şok oluyorum. 712 sayfalık, aynı serideki Yaban Diyarlarda Yabancı’nın etiket fiyatı 62 lira. İthaki gerçekten almak zorunda olacağız diye fırsatçılığa soyunmuş. Çok şükür İlknokta’da %50 ile satıyor, onu da yapmasa gerçekten ayıp olurdu.

1 Beğeni

Kendimden şüpheye düşünce URL’ye baktım cidden. İlknokta mı yazıyor Nadirkitap mı yazıyor diye o_O

6 Beğeni
7 Beğeni

Kesin limitli bastı yeni baskı bekleyen belli kitle için onu da bu fiyata satışa koydu.

1 Beğeni

Limitli baskı değil.

Set halinde alınca şu an bile yüzde elli de dune 5 ile beraber. Uçuk bence de fiyatlar. Pegasusla aynı seviyelere geliyor artık.

2 Beğeni

Dune baskısı kaliteli olsa paraya acımam ama son çıkan BKK lerinin kalitesi yerlerde sürünüyor.

2 Beğeni

Sorunca da kağıt fiyatı arttı ondan deniyor. Kağıt kaliten çok mu iyi sanki. Çevirmen Editör payı var deniyor. Çevirilerin yerlerde sürünüyor. Tane maliyeti tam bilmiyorum ama 10 15 tl olan kitaplara 70 tl fiyat etiketi koymak kar payı eklemek değil soygunculuktur.

6 Beğeni

Geçen biri zanzibar sormuştu

Son durum ne hiçbir bilgim yok ama.

600+ bir kitabın maliyeti bandrol ve yabancı bir yazarın telif eserini aldıkları için 25₺’den aşağıda olamaz. Bence bu kitabın layık olduğu etiket fiyatı 35₺. Ama nasıl olsa satacağız diyip 70₺ gibi ütopik fiyatlar veriyorlar, %50 indirimli satınca da zaten 35₺ oluyor, yayınevi her durumda çok iyi kar etmiş oluyor.

4 Beğeni

1 haftayı bırakın bu kutulu seti koydukları günün gecesi %50 yaptılar… Kesinlikle asıl fiyatlar %50 indirim fiyatları.

5 Beğeni