Hem ciltli hem ciltsiz olarak çıktı.
Kemal Tahir kutu satacaklar mı acep ben de onu merak ettim. Biz afedersin şey miyiz? Şey.
Tamara De Lempicka’nın tabloları. Kitap kapakların da telif hakkı nasıl oluyor acaba ?
Tim Winton’un yeni kitabı yakında çıkıyor…
Mario Puzo - Aile e Yayınları
Ben iki kitabını da okudum ve güzeldi.
Oyun basımında haberlerini (daha doğrusu sızıntılarını, kaynakları ) merakla okuyan biri olarak eseri şimdiden takip listeme ekledim
Demekki bundan sonra paylaşırken seni de etiketleyim ki fırsatları kaçırma (İflas ettirdi)
Yiaaaaa en sevdiğim The Office bölümlerinden, duygulandım
Micheal’ın gittiği bölümden sonralarını izlememiştim. Diziden ayrılma sebebini okuyunca sinirlenip bırakmıştım . Instagram’da da sürekli eski kesitlere denk gelince tekrar kaldığım yerden devam etmeye başladım. Aklım The Office meme’leriyle dolu . Bitirince tekrar başlamayı düşünüyorum. Çok zevkli, eğlenceli bir sitcom. Favorimdir.
Benim de Insta keşfet kısmı LoTR ve TO ile dolu kesinlikle seni çok iyi anlıyorum En en en favorim
Biraz önce The Office’nin birkaç bölümünü tekrar izledim, daha sonra da İki Kule’yi tekrar okumaya başladım. Ben de sizi çok iyi anlıyorum.
Hatırlatma:
Japonya’nın bağrından gelen, ünlü light novel serisi Vampir Avcısı D’nin ilk cildi bugün satışa çıktı.
Western ve Orta Çağ karışımı dünyanın kıyamet sonrası dönemi. Doğaüstü ve fantastik varlıkların kol gezdiği yerler. Tanıdık ve sıra dışı teknolojiler…
Bu tanıdık ve tuhaf diyarda, mekanik atıyla sürüklenen bir yabancı; Avcı D.
Kaç seri bu cilt? Ona göre alacağım.
30’u aşmış durumda.
Epizodik dizi mantığında ilerliyor. Kahramanımız başından böyle bir macera geçmiş, yapısında. Teker teker de okunabilirler.
İyi günler Rıhtım ahalisi
“Vampir Avcısı D” Goodreads bakıp anladığım kadarıyla şuan için 23. sayıya kadar gelmiş ve devam edici gibi. (Not: Yayınevine Instagramdan üzerinden sorduğum serinin tümünü basım basmama fikirlerini olumlu geribildirim yaparak “bir aksaklık olmazsa hepsini yayınlayacağız” şeklinde oldu.) Sanırım bende alacağım.Bu arada anime olarak film şeklinde var.