Yeni Kitap Haberleri

Pardon 30 olmuş ve serisi devam ettirilse güzel bir iş ortaya çıkacak gibi.

Ben de dün acaba bu çizgi romanı neden ekledim listeme diye düşünmüştüm✌️

Şey, pek çizgi roman sayılmaz. Kitapta, hikâyeye özel illüstrasyonlar var ama çizgi roman olacak biçimde değil.

Anladım, konusu ilgimi çekti daha çok ama çizgi roman olsa daha sevinirdim :confused:

14 Beğeni

Martı baskısının çevirmeni kim acaba?

Hangi site bu? Bulamadım bir türlü. Arayüz tanıdık geldi ama çıkaramadım.

Gilded edge falan yapmışlar :slight_smile: Bakalım fiyatı ne kadar olacak?

Kitap dağıtım sitesi emek kitap, birazdan arasta sitelerin de satışa açılır.

3 Beğeni

Aynı bu şekilde bir yabancı basımı vardı sanırım onu örnek almışlar. Çok güzel görünüyor da bakalım fiyatı ne olacak.

Aynı baskıyı Sabahattin Ali için de yapmışlar. Çok yüksek ihtimalle bunu alırım ama Sherlock için öncelikle çevirmen hakkında bilgi edinmem lazım.

6 Beğeni

Önceki tek cilt baskı çevirisi Cumhur Mısırlıoğlu. Kendisinin çevirdiği Dışardakiler kitabını okumuştum yine Martı’dan, karşılaştırma yapmadım ancak okurken en ufak bir rahatsızlık hissetmedim, benim için sorunsuz bir çeviriydi.

1 Beğeni

Merak edenler için kitapyurdunda fiyatları bu şekilde yazıyor.

10 Beğeni

Hesaplara başlayalım :slight_smile: Yüzde 40 indirim kodlar çekler derken İdefix 'den 140-145 TL civarına alınır. Umarım o paraya değecek bir baskı olmuştur.

Neredeyse kargo ile beraber orijinal baskısıyla aynı fiyat olmuş etiketi.

Bu şekilde olursa çok güzel bir basım olmuş demektir.

8 Beğeni

Bu barnes and noble’ın deri ciltli klasiklerin birebir baskısı. Daha önce yabancı hesaplarda gördüğüm beğendiğim bir baskıydı. Kaliteside aynı şekildeyse indirimlerle süper bir baskı elde etmiş oluruz.

2 Beğeni

Bence öncesinde umalım da özel baskı olduğu için %10 indirimle satmasınlar :confused:

Ek: Satışa açılmış.

İndirim oranı %27 olmuş. Diğer Martı kitapları %40.

3 Beğeni

Yüzde 27 ile açılışı yapmış. :slight_smile: Belki ileride daha fazla olabilir. Bazı yayınevlerinde kitaplar ilk çıktığında indirim oranları diğer kitaplarına göre daha düşük olabiliyor.

Kasım ayında olacak kampanyalar da belki bu baskılar için iyi indirim görebiliriz.

1 Beğeni

Bu baskı 25 usd yani yaklaşık 213 lira. Kargo bedava alınabilirse martı baskısından daha ucuza geliyor etiket fiyatı.

Ek indirim yüzdesi veren bir kampanya lazım bize, bir de stok durumuna bakmak lazım. Kaç adet bastılar acaba?

1 Beğeni