Yeni Kitap Haberleri

Urth of the New Sun veya yazarın öteki kitapları hakkında bir bilginiz var mı acaba? Şöyle bir Latro serisinin hatta Fifth Head of Cerberus’un basıldığını görmek fena olmazdı.

1 Beğeni

Hiç bilmiyorum ne yazıkki.

1 Beğeni

Timaş Dünya Edebiyatı, Olga Tokarczuk külliyatına devam ediyor.

(Haber kaynağı: instagram.com/arsivmet)

7 Beğeni

:thinking:

4 Beğeni

Kitabın ismi click bait gibi geldi.

6 Beğeni

Vallahi İletişim’i görünce şaşırdım bayağı. Olimpos, Ephesus falan sandım ilk görüşte…

2 Beğeni

BKK’nin yeni üyesi.

39 Beğeni

Kapak tasarımı çok hoş.

1 Beğeni

Sağ alt köşeye çevirmen ismi eklenmiş sanki :eyes:.
Daha önce uygulanmış mıydı?

1 Beğeni

Hayır uygulanmıyordu. Ön kapak yerine arka kapakta yer alıyordu ayrıca çevirmen ismi.

Sosyal medya paylaşımı olana görsele eklemişlerdir. Diğer paylaşılanda yok.

Bu görsel bana kırpılmış gibi geldi. Yayınevi logosu da görünmüyor :thinking:.

2 Beğeni

İthaki Yeniler

24 Beğeni

5 Beğeni

6 Beğeni

Burada paylaşılmadı sanırım. Sel’den bir kaç tane daha Deleuze görebiliriz belki.

1 Beğeni

Magazin dedikodu programları gibi duruyor kitap ismi biraz. Ama belli de olmaz tabi. Belki güzel bir şeyle karşılaşırız.

1 Beğeni

The book comes in the original form of interviews between Moïra and each god. Initially, I took a little time to get into logic, but I quickly got into the game. It’s short, concise, dynamic but complete. There is always a presentation of the family bond, birth, powers, attributes, small rivalries or loves and a reproduction in painting, Mozaic,… of each god. It’s very interesting.

Fransızcadan çeviri, kaynak kitap hakkında çok az yorum var.
Ropörtaj gibi olduğu için de ismi öyle verilmiş olabilir.

1 Beğeni
8 Beğeni

Alfa, Amerikan polisiyesinin klasikleşmiş isimlerinden Raymond Chandler’in iki romanını Sevin Okyay’ın çevirisi ile basacak. Kitapları daha önceden Everest bastı diye hatırlıyorum. 30-40’lı yılların dedektiflik öykülerini sevenler için güzel haber. Büyük Uyku romanı sinemaya da uyarlanmış, başrolü de Humphrey Bogart oynamıştı.

27 Beğeni