Yeni Kitap Haberleri

Ciltliler de maks 10 gün içinde satışa açılacakmış :smiling_face_with_three_hearts:

7 Beğeni

Çok güzel haber :blush:

2 Beğeni

İthaki sen neler diyosun. Harika oldu bu haberler. Destan Üçlemesi Ejderha Mızrağı’na bağlı sanırım ama hangi kitaplar anlayamadım. Bilgisi olan varsa öğrenmek isterim.

1 Beğeni

Ejderha mızrağı destanı, yani ana üçleme. İkincisi Efsaneler üçlemesi

2 Beğeni

Hımm onlar vardı zaten ya devamı gelsin. :confused: Sadece Raistlin’den bir kitap var.

1 Beğeni

Böylelikle Kadim Kanunlar, Dune ve yarım kalmış diğer serileri de rafa kaldırmış İthaki diyebilir miyiz? Hayranlarına hayırlı olsun kavuşuyorlar kitaplarına ama öte yandan yarım kalmış kitaplar kim bilir hangi tarihlere ertelendi…

4 Beğeni

Hayır iki yeni kitap var olması gerektiği gibi. Ruhdöveni ve silah kardeşliği.

Bu baskıların önemi ne içerdiği değil bence. Haribo( :laughing:) matbaa sorunu çözüldü demektir.

5 Beğeni

Bu yıl aldığım en iyi haber olabilir :slight_smile: İthaki’den “beklenen” hareketler işte bunlar.

3 Beğeni

Evet vardı ama “Destan Üçlemesi” adı altında ciltli tek kitap halinde basılacak galiba.
Aynı şekilde Unutulmuş Diyarlar ilk seri de Kara Elf Üçlemesi adı altında ciltli basılacak.

Yanılıyor da olabilirim ama diğer türlü içlemenin tüm kitaplarının ayrı ayrı yazılıyor olması gerekmez miydi?!

3 Beğeni

En sonunda drizzt efsanesi geri döndü. Darısı 1,2,… Ve sonrasına :heart_eyes::heart_eyes:

3 Beğeni

Aaa evet onun yazarı da yanlış yazılmış. Gözümden kaçırmışım.

1 Beğeni

Aslında üçlemelerin tek cilt halinde basılması daha iyi olabilir. Hem insanların toplaması kolaylaşır. Öbür türlü 4.kitap bitti aman 6.kitap yeni baskı nerede diye derde düşüyoruz.

1 Beğeni

Demeyelim :blush: Özellikle Dune son kitabı bekleyen çok kişi var.

3 Beğeni

Öyle yarım kalmış seriler var ki… Mesela Dune en azından son kitaba ulaştı. Clarke’ın Uzay Efsanesi serisi ikinci kitaba bile ulaşmadı daha.

2 Beğeni

Devamını basacaklarmış, daha bugün sordum

1 Beğeni

O cevaplar beni tatmin etmiyor ne yazikki. Verdikleri cevapların zaman aralığı çok uzun, bir serinin devam kitapları arası olması gereken max süre 6 ay olmalı daha fazlası bayıyor.
@Leingrad Ben Kiralık Kılıçlar serisinin basılmasını bekliyorum,istiyorum. Artemis 5,6,7 ve 8. kitapta çok önemli yer tutan karekter seri basılıp onun kitaplarının basılmaması komik geliyor bana.

2 Beğeni

Sonunda Driztt’e devam edebileceğim :partying_face::partying_face: oley be.

3 Beğeni

Daha önce 4-5-6 yeniden basımı için bandrol almışlardı acaba İthaki bir çılgınlık yapıp 4-13 arasını bir anda çıkarır mı ?

1 Beğeni

Ejderha Mızrağı ve Unutumuş diyarlar için hangi seriler çıkıyor? Drizzt için anladığım kadarıyla Drizzt Efsanesi ve Karanlığın Yolları serisi geliyor, doğru mudur?
Bu arada Karanlığın Yollarını e kitap olarak bir iki ay önce okuma şansı buldum ve çok beğendim.

1 Beğeni

Yanlış bilgi vermiş olmayayım ama arkadaşım İlknokta’da çalışıyordu. Ondan edindiğim bilgiye göre kesin olmamakla birlikte Dune filminin yayınlanma zamanına denk düşüreceklermiş Frank Herbert’ın yazarlığını yaptığı serinin tamamını. Reklamı daha iyi yapılabilsin diye ://

4 Beğeni