Son dönemde beni şaşırttı İthaki. İnşallah böyle devam ederler.
Ciltli Ejderha Mızrağı baskısı mı var?
O işler ne yazıkki öyle olmuyor. Gene wolfe satması zor bir yazar. Hem okuması hem de takip edilmesi zor yazarın dili. Ben new sun serisini anadilinde okudum. Kitaplarını okumuş olsanız yazara ayrı bir seri yapılamayacağını anlarsınız. Bu seride olmasa iki kitabı da ikinci baskıyı yapmazdı muhtemelen. Serideki en değerli yazarlardan biri Gene Wolfe ve bence en iyi kararlardan biri de buraya dahil edilmesi.
Yok yahu Unutulmuş Diyarlardan bahsediyorum. Kara Elf üçlemesinden vs. Kafam dağınık şu sıralar.
@narpal ben de garip karşılıyorum ama güzele gitsinler de aman
Kindle versiyonu ve Mass Market Paperback baskıda kullanılan orijinal kapakları kullanmışlar. Bu seri daha güzel kapakları hak ediyor bence.
Ejderha Mızrağı ilk üçlemenin de ciltlisi çıkacak diye aklımda kalmış.
Onların ciltli basılacağı açıklandı mı? Ben nasıl kaçırmışım? Güzel bir haber.
Evet bandrolleri alınmıştı.
Güz alacakaranlığı ejderhalarıyla başlayan üçleme bildim kadarıyla ciltli gelecekti ama bandrolü alınmış mıydı hatırlayamadım. Kara elfe eminim de diğerine emin olmadığımdan yanlış yönlendirmek istemedim. Muhtemelen ben yanlış hatırlıyorumdur diye düşündüm hatta @narpal
Destan üçlemesi de ciltli gelecek evet. Bandrolü de alındı.
Güz Kış İlkbahar
Son dönemlerde İthaki sevindirmeye başladı, epeyce hayal kırıklığı yaşattıktan sonra… Umarım bu şekilde devam ederler. Gerçi bir plansızlığın hakim olduğu çok açık, ama hiç yoktan iyidir.
Eskiden hiç basmıyorlardı, şimdi basıyorlar ama yamuk yumuk. Buna da şükür diyorum ben. Yeni serilere başladılar. Mevcut serilerde de vites arttırdılar. İstediğim noktaya yaklaşıyorlar. Gerçi ben evladım gibi bakıyorum İthaki’ye. Fantastik ve bilimkurgu edebiyatını bu kadar sahiplenen bulmak zor oluyor. Çoğu batıp gidiyor. Hepsine destek olmak şart, maddi durumlar el verdiğince.
İthaki bir zamanlar gerçekten güzel işler yaptı. Ölüm Kapısı, Gediksavaşları gibi harika serileri ve tekil kitapları bastılar. Sonra bir dönem geldi ve basacağız dediklerini basmadılar, verdikleri tarihler aylarca sarktı. Şu son zamanlarda biraz toparlamaya başladılar. Kalıcı olması dileğiyle…
Bandrol aldıklarında Destan Üçlemesi yazdıkları için farklı bir şey sanmıştım. Demek ilk üçlemeymiş.
Arkadaşlar Farseer serisi Alfa baskısı çıkacaktı bilgi var mı bu konuda acaba? çıktıda ben mi bulamıyorum
Aralık ayında satışa sunmayı düşündüklerini öğrenmiştim instagram hesabından. 2.5-3 Hafta önceydi tabii. Sordum bakalım var mı bir güncelleme.
Teşekkürler (20krktr)
Dördüncü Güneş - L. Fomin - Yar Yayınları
Muhtemelen aynı içerikle basılmıştır. 1971 Ant yayınları baskısında olan öyküler.
- İlk Karşılaşma - Murray Leinster
- Kayıp Robot - İsaac Asimov
- Meteor - John Wynhdam
- Ölü Gezegen - Edmond Hamilton
- 370 Yıllık İnsan - J.T McIntosh
- Grenville’in Gezegeni - Michael Shaara
- Anahtar Deliği - Murray Leinster
- Uzayda Bir Yılbaşı - John Christopher
- Dördüncü Güneş - Vladislav Krapivin
Şu ciltler de görüneydi iyiydi. Çatlayacağım orta yerimden.