Yeni Kitap Haberleri

Sahneler mükemmel. 20 k

Ejderha mızrağı ve Drizzt’in 3 kitaplık baskısı için söylüyorsanız Ciltli baskılar için değil karton kapak için bandrol alındı sadece diye hatırlıyorum yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum :thinking:

Conan baskıları gibi olacak ama henüz sadece karton kapak için badrol alındı diye kalmış aklımda, belki yanlış hatırlıyorumdur emin değilim.

Dune’un etiket fiyatı 80TL …

2 Beğeni

Yanlış hatırlıyorsunuz iki serinin de ilk üç kitabı tek cilt olarak bandrol alındı.

1 Beğeni

Evet tek cilt ama karton kapak, ciltli değil.
Tek Cilt ve Ciltli kapak da basılacak denilmişti diye biliyorum.
Alınan bandrol tek cilt ama karton kapak bandrolüydü sanki.
İnstagramdan sorayım cevap alırsam paylaşırım.

1 Beğeni

Benim bildiğim kadarıyla Drizzt 1-2-3 tek cilt ciltli olacak. Yine aynı şekilde Ejderha Mızrağı 1-2-3 de bu şekilde.

Yapılır mı bilmiyorum ama benim bilgim bu yönde.

1 Beğeni

İkinci Üçlemeden haber yok galiba (4-5-6’dan). Bandrol alınalı 2 ay oldu hala basmadılar

Bence yanlış hatırlıyorsunuz ama siz bilirsiniz :slight_smile:

Zaten bu üçlemeler karton kapak biraz zorlama olurdu. Üçleme şeklinde çıkarmalarının olayı zaten güzel ciltli bir baskı yapmak.

2 Beğeni

4-5-6 yeniden basılacak. Sadece sıralarını bekliyorlar. Bu aralar matbaa sırası şampiyonlar ligi gibi. :blush:

4 Beğeni

Yazıların puntolarının telif hakkı pahalı. Büyük harfler ateş pahası :grimacing: Hanedanların Logo olayına hiç girmiyorum. :eyes:

8 Beğeni

Aklım karıştı.Drizzt serisi uzun zamandır okumak istiyorum ama bu haberi görmemiştim, şimdi ilk 3 kitap tek ciltte mi çıkacak yakın zamanda? Umarım doğru anlamışımdır. :laughing:

Evet Unutulmuş Diyarlar ve Ejderha Mızrağı serisinin ilk üç kitabı yani;

Drizzt - Anayurt Sürgün Göç
Ejderha Mızrağı Destanı - Güz Kış İlkbahar

Bunlar tek cilt olarak çıkacak. Eli kulağındadır bugün yarın kapaklar da görünür.

Şunlardan birine benzeyecektir ya da aynısı olacaktır Ejderhamızrağı cildi, benim favorim üstteki. Onun gibi bir şey bekliyorum nedense. Ejderya hisleri galiba.

images - 2020-12-10T181048.749 images - 2020-12-10T181037.916

Şu da Drizzt’in Collector edition üçlemesi ama bunun aynısı olmaz sanki.

4 Beğeni

Bilgi için teşekkür ederim.O halde bugüne kadar iyi ki başlamamışım, çok sevindim.Şöyle kaliteli bir baskı ile okumak güzel olur.:smiley:

1 Beğeni

Valla bekliyorum ben de. Böyle 54 kitaplık seri olunca çift sıra dizdim yarısı görünmüyor yazık :laughing:

Umarım toplu baskılar rağbet görür ve daha da çok görürüz.

11 Beğeni

İlk kapak muhteşemmiş. Umarım öyle bir şey görürüz.

1 Beğeni

Sağdaki çok eski bir kapak. Muhtemelen ilk ciltli edisyon. Soldaki modern hali ve çok güzel duruyor. Umarım onu basarlar. İkisini de almayı düşünüyorum çıkınca. Ejderha mızrağında sıkıntı değil bir ciltli bir tek tek versiyon olacak elimde.
Ama Unutulmuş Diyarlar üçüncü versiyon olacak. Arkabahçe versiyon ilk üçleme vardı elimde sadece Unutulmuş Diyarlardan. Az önce 7-8-9-10 indirimli seti görünce seriye gireyim dedim. 1-2-3 set de vardı onları da aldım İthaki’den. Ciltli de çıkarsa Kara Elf Üçlemesi üç farklı versiyon olacak elimde :confused:

Paylaştığın Drizt Üçlemesi Arkabahçenin bastığı ilk kapakların ciltli versiyonu -aynı çizer ve kapak formatı. Bu olmaz, yeni kitaplarla uyumlu yeni bir kapak olur.

1 Beğeni

Ben sadece daha önce basılmış bir iki versiyonun resmini attım fikir olması açısından. Muhtemelen modern tipteki gibi bir kapak olur. Şömizsiz olsa tam süper olurdu hatta. Şu Fisk baskısı gibi.

1 Beğeni

Ah ah o seri benim olacaktı. :disappointed: İthaki 54 kitabı basıp bir araya getirene kadar kitap okuyamayacak kadar yaşlanırız gibime geliyor. :pleading_face:

Ciltli gelecekmiş :slight_smile: :slight_smile:

@Who_Sametto Sadece ilk 3 kitabı diye biliyorum iki serinin de.

3 Beğeni