Yeni Kitap Haberleri

Ciltli gelecekmiş :slight_smile: :slight_smile:

@Who_Sametto Sadece ilk 3 kitabı diye biliyorum iki serinin de.

3 Beğeni

Şömizli olmasını tercih ederim.Kalın ciltli kitaplarda şömize bayılıyorum. :drooling_face:

@murgul Tek cilt baskılar 4-5-6 vs diğer kitaplara da uygulanacak değil mi?

Ben hep tersini düşünüyorum,:slight_smile: nadiren çıkarıp attığım şömizlerde oluyor. Şömize harcayacakları parayı kitabın ciltine harcasalar keşke.

5 Beğeni

Ben de içeriğini merak ettim, illüstrasyon tarzı işler olacak mı?

Olmayacak diye biliyorum.

1 Beğeni

Ben şömiz koyup da kitap sırtına isim yazmayan kitaplardan nefret ediyorum. Zaman çarklarının şömizlerini çıkarıp atacaktım misal ama bazısında yazıyor sırtında bazısında yazmıyor. Bu konuda yine canın ciltlilerine bayılıyorum misal. Ya da Kronik’in bez klasiklerine. Bence şömiz olsa bile kitabın cildinde, sırtında yine tasarım bulunmalı.

4 Beğeni

Kronik yayınlarının bez klasikleri mi var?

Koridor diyecekken Kronik demiş @Ozgur , bundan sonra mealen tercümelerini ben yapacağım @Ozgur’nin. :slight_smile:

Yukarıdaki mesajın meali.

Ciltli kitaba şömiz yapıp da cilt kapağına bir şey yazılmayan kitaplardan nefret ediyorum. Hatta o kadar nefret ediyorum ki, şimdi kitaplığıma bakacağım ve ne kadar şömizli kitap varsa hepsini tek tek önce Alper’e onda olan kitaplarımı da forumda diğer arkadaşlarıma hediye edeceğim. Bu konuda yine Kronik bez ciltleri kendime ayırıp özellikle Can ve diğer bez cilt kitaplarımı da hediye edeceğim.

Çeviri ozgurcenin bir "Dost"u Alper

12 Beğeni

Kapak neden bu kadar özensiz, gerçi Dex olunca hayıflanmak nafile.
K

14 Beğeni

Offf bu ne yaaa berbat…

2 Beğeni

Çok kötü…Orijinal kapak çok güzeldi halbuki.

1 Beğeni

Düz kapağın üzerine kitabın adını yazsalarmış keşke, bu ne? :man_facepalming:t2:

1 Beğeni

Fiyat baya kallavi olmuş :sleepy:

4 Beğeni

İngilizce epub’dan okumayı tercih ederim. Bu kadar özensiz ve saçma sapan bir kapağa böyle bir ücret ödemem. Dex de işini artık doğru dürüst yapsın, kitap satılmazsa üzülmesinler sonra.

1 Beğeni

Kapağı çok da önemsemeyin bence, çevirisi iyi olsun ve hatta keşke şu karton kapak kitapların e-kitap baskıları olsa.

3 Beğeni

En son Dex’in kağıt kalitesi çok kötüydü, hala öyle mi?

2 Beğeni

Yakın zamanda Dex’den kitap almadığım için bilemiyorum :sweat_smile:

Parşömen kağıdına basıyorlardı en son…

2 Beğeni

Piyasaya hiç bakmıyorlar mı allahaşkına bu nasıl kapak ?

2 Beğeni

Ne parşömeni yaw bildiğin yıllanmış gazete kağıdı.Ne tarafından tutsan elinde kalıyor okumaya korkuyorsun kitabı :rofl:

3 Beğeni