Yeni Kitap:
ALFA Filozoflar serisi : Hegel
Yeni bir seri mi, diğer kitaplar nedir bulamadım, (sitelerinde 2014 basımlı bir kitapla seri den 2 kitap var gibi duruyor, detay öğrenirsem yazarım)
Yeni Kitap:
ALFA Filozoflar serisi : Hegel
Yeni bir seri mi, diğer kitaplar nedir bulamadım, (sitelerinde 2014 basımlı bir kitapla seri den 2 kitap var gibi duruyor, detay öğrenirsem yazarım)
Ben h. P lovecraft’ı bekleyecem ciltli kaliteli ve bütün eserlerinin bulunduğu bir basım olur inş. Tek tek kitap toplamayı sevmediğim için bu gibi toplu eserler çok hoşuma gidiyor.
H. P lovecraft’ ALFA 8 kitap olarak tüm baskılarını yapmıştı zaten. Ben onları 3-4 sene önce alıp okudum, sıkıntı hatırlamıyorum baskılarla ilgili. ALFA ciltli yayımlayacaklarını açıkladı, bende ALFA yayımladığı 8 kitap, ithaki eski baskılar( galiba 4 kitap) , yeni karanlık kitaptan çıkan baskıları olmasına rağmen ciltli baskıları ben de alacağım.
Alfa’dan 7 kitap çıkmadı mı?
Görsel atarmısın alfa olanınkini.
Baktım 7’ymiş… 8 diye uydurmuşum…
@husey özellikle bakmak istediğin varsa o kitabın sayfalarından fotoğraf çekeyim
Sabri Gürses daha önce Tolstoy’un 33 ciltlik külliyatını çevireceğiz demişti. Hatta onun koornidatörlüğünde her sene Rusya’da toplantılar gerçekleşiyordu. Projenin ilk adımı iki kitapla atılmış. Mutlu oldum. Hayırlı olsun.
En kötü sanırsam 3 cilt olarak sert kapak çıkar galiba, hepsi toplam kaç sayfa.
Dedim, yoksa bende mi bir eksik var.
Siz böyle 33 cilt deyince ben de mutlu oldum.
Sekizinci olarak Lovecraft’ın biyografisini diyorsunuz sanmıştım, o da Alfa’dan çıktı.
Bunu diyorsunuz de mi? o aklıma gelmemişti, Toplu Eserleri aklımda 8 diye kalmış.
İki yıldır beklemekteydim. Siz de müjdeci oldunuz sağolun. Umarım Tolstoy severler bu fırsatı kaçırmaz. Bu zamana kadar okuyamadığımız Tolstoy kitaplarını da yetkin çevirilerden okuyacağız. Ne güzel…
Alfa bide maksim gorkiyi toplu bassa tadından yenmez valla.
Toplam sayfa sayısı 2165 civarı, dediğiniz gibi 2 veya 3 cilt olur gibi.
Ben bilim dizisi için iletişim halinde idim yayınevi ile, bu kitap yeni bir seri başlangıcı mı diye sordum. Yanıt alınca burada paylaşırım.
Ve bir de Maupassant olsa…
Genelde ciltli baskılarda hem kitabın boyutu büyüyor hem de yazı fontu küçülüyor. Böylece sayfa sayısı 1500 civarına iner ve 2 cilt de işi bitirirler.
Bende de Lovecraft’ın hem Karanlık Kitaplık, hem de 7 kitaplık serisi var. Ama Alfa’nın ciltli kitapları bir başka güzel oluyor. Kaçırmamak lazım.
Seçilmiş Öyküler var; Cem’in ciltli kitaplar serisinden…
https://www.ilknokta.com/maksim-gorki/secilmis-oykuler-ciltli.htm