Hiçbir Orwell kitabını almayacaktım ki Sevin Okyay ismini gördüm. Bir müddet (iş için gerekli olanlar harici) kitap almama sözüm var kendime. Belki Sevin hanımcığım için bozarım bu sözü.
Çevirmenden çok kapak konuşulması sadece bana mı garip geliyor.
Ben alıştım.
George Orwell çok iyi bir yazar. Bence bir şans verin kendisine
Büyük ihtimalle Orwell okumuştur, yeni çıkan baskıları almayacağından bahsediyordur @DamlaGol.
Kapakları bayağı çarpmışlar gibi ama güzel duruyor yine de, güzel uyarlamışlar
Lütfen daha fazla Orwell haberi görmeyelim artık Hyperion, Dune, Malazan gibi haberler beklerken günlerdir yalnızca Orwell’in yeni yayınevlerince basılan kitapları…
Neredesin @Bunn-Y bi hareket kat şuraya😂
Stajere göstermişler böle bi kapak var paintten aynısını yapar mısın diye. Stajerinde ancak İthakinin kapağı kadar kopyalayabilmiş.
Daha yeni başlıyorlar
Tüm yayınevleri basacak bence daha hepsi görücüye çıkmadı. Alfa, YKY, Doğan Kitap, Epsilon basar, bunlar bittikten sonra Yabancı, Artemis, DEX gibi kardeş yayınevleri de basarlar.
Küçük butik yayınevlerinin baskılarını bekliyorum özellikle Özel Ciltli baskılar çıkmadı daha ortaya
Çeviri rahmetli Nevzat Erkmen’den olsa bile 6.45’ in Orwell basımlarının aşırı kötü olacağını düşünmekteyim.
Teşekkür ederim @Bjork Evet, yeni çıkanları almayacağım. Sel’den çıkanların bir kısmını da okumuştum. Bir de yeni kitap almama sözüm var, çünkü inanılmaz bir “okunmamış kitap” yığınım var. O yüzden. Yoksa bence de Orwell çok iyi bir yazar @MelihAntepli.
Can’ın baskısını çok uzun zaman önce okudum 1984 ile Hayvan Çiftliği’ni. Onun çevirmeninin üzerine çok çıkabilecek var mı bilmiyorum. Galiba Can’ın çevirileri zaten çok çok iyi diyorlardı.
Şu kapaklar paylaşılmış mıydı, göremedim mesajlarda
Vallahi ağzım açık kaldı. Ayakta alkışlıyorum. Can baskılarının yanına İthaki baskılarını sıralayacağım kitaplığımda. 10/10
Araştırmacı arkadaşlardan 6.45’in nasıl batmadığını araştırmasını tavsiye ediyorum Kimse sevmiyor ama inatla hayata tutunmaya devam ediyorlar
6:45’in kapakları çook güzel ama çeviri nedeniyle yaklaşamıyorum.