Yeni Kitap Haberleri

Belki şömizdir. Dune’un tersi olarak içte normal kapak dışta alternatif kapak.

1 Beğeni

Ama kasımda ilk iki kitap birlikte çıkacak demiştiniz. Şimdi haziranda ilk iki kitap birlikte mi çıkacak. Arada 7 ay vakit var. Bu 7 ayda üçüncü kitabı da çevirip haziranda ilk üç kitapla çıkma ihtimali var mı?
Bir de Kadim Kanunlar 3 ne zaman gelir. Onun çıkışı da mı fuara bağlı ve hazirana ertelenecek. Çünkü ilk kitabı son tüyap kitap fuarından almıştım ve alırken oradaki görevli alın bence hızlıca devam kitapları gelecek Nisan-mayıs aylarında üçleme tamamlanır gibi bir şey demişti. Satmak için yalan mı söyledi yoksa pandemi sebebiyle planlar mı bozuldu.

2 Beğeni

Benim anladığıma göre pandemi izin verir de bir kitap fuarı fiziki olarak yapılabilirse Malazan ile karşılaşacağız. İzmir fuarı olursa ne güzel olur. İlk görenlerden birisi olurum. :buyucu:

1 Beğeni

Kitap boyutu 11x15. Küçücük. Çok pahalı.

2 Beğeni

3 yıl önce KKG 10. yıl başımı gelecekti diye biliyorum. Ancak son anda vazgeçtiler herhalde.

:slight_smile:

Şaka gibi, ithaki hakketten yolunu bulmuş 3-4 kitabı bir araya getir 5TL lik kutu içine koy ve bas üstüne 200TL liste fiyatı güzel iş :slight_smile:

10 Beğeni

Aynen öyle dördünü koyunca anca bir kitap eder.

1 Beğeni

Aynı boyuttaki Tolkien Mirası ile aynı sayılır. Bence fiyatı çok değil. Yani diğer kitaplara göre normal sayılır. Biz sadece kitap fiyatlarının bu kadar uçmasını sindiremiyoruz sanırım.

9 Beğeni

Yanlış anlamayın ama İthakiye sallamaya öyle alışıldıki 4 kitap ciltli ve adedi 25 liraya geliyor. Bu sayfa sayısında İş bankası bile 25 liradan satmıyor. Etiketi 200 yazmasa direkt 100 yazsa ve öyle satsa hani bunun indirimi diyeceğiz. :slight_smile:

21 Beğeni

Ben de onla karşılaştırdım ama bilemedim.

Saçmalık, iyice suyu çıktı herşeyin.

Ankara kitap fuarında görüşelim o zaman. İzmir kitap fuarı kadar büyük değil, İstanbul kitap fuarının yanından geçemez ama yine de bir fuardır. :smiling_face_with_three_hearts:

:krs:

2 Beğeni

Tolkien Mirası Kutulu Set: 1336 Sayfa / 190 TL
Kara Dörtleme Kutulu Set: 1368 Sayfa / 200 TL

O kadar da haksızlık edecek bir fiyat farkı yok gibi. :blush:

Valla çok özledik ya. Geçen sene tam İzmir hazırlıkları yaparken, aramızda kim İzmir’e gidecek diye konuşurken patladı bu mevzular. Umarız bu sene yeniden kavuşuruz fuarlara :blush:

11 Beğeni

Tüyap’ın da ne olacağı belli değil,çok gitmek istiyordum.En azından fuar ortamı muhteşem bir şey ya.

1 Beğeni

70 yeni mesaj görünce ne oluyor dedim. Tolkien Mirası tarzında Kara Dörtleme haberiymiş :confused:

26 Beğeni

Freud’un da seriye dahil olması çok iyi olmuş.

Freud çevirileri hakkında şöyle eleştiriler vardı. Özellikle Türkçe çevirilerde terminoloji ile ilgili profesyonellerin de yoğun eleştirilerini okumuştum. Umarım iş kültür bunlardan haberdardır ve sadece çevirmek ile yetinmemiştir.

Bu yazı, ilk olarak Doğu-Batı dergisinin 87 numaralı Kasım, Aralık, Ocak 2018-19 sayısında yayınlanmış olan aynı başlıklı makalenin kısaltılmış ve kısmen gözden geçirilmiş bir biçimidir.

2 Beğeni

Şimdiye kadar en beğendiğim Hayvan Çiftliği kapağı olabilir, çevirmenin Ülker İnce olması da değerli.

5 Beğeni

Umarım dikkate alınır. Çeviri Almanca’dan yapılmışsa çok sıkıntı olmaz herhalde. Bizim dilimize daha önce İngilizce ve Fransızca’dan çeviri yapıldığı için bu sıkıntılar olmuş.

1 Beğeni