Güzelmiş beğendim…
Fazlasıyla beğendim, Fahrenheit çevirisi çok eleştiriliyordu hala Dost Körpe sanırım.Güzel bir indirim yakalarsam kesinlikle alırım.
Benim favori yayınevi sıralamamda öyle gözüküyor ki bir süredir Koridor ilk sırayı aldı. Özenli işler yapıyorlar.
Örneğin Deliliğe Övgü çevirisini yapan isim.
Şimdilik kitaplığımda Koridor’un şu kitapları var ama her ay kitaplığımda olan koridor kitabının sayısı artıyor.
Kapaklar çok güzel tasarlanmış, Ebrahel Bey’in dokunuşları harika. Siparişi veriyorum
Kesinlikle katılıyorum, son yıllarda en beğendiğim yayınevlerinde Koridor başı çekiyor.Bir kitabı hariç -Sefiller diye hatırlıyorum- indirimde gördükçe kitaplarını almaya çalışıyorum.F/P’nin tam karşılığını veriyorlar kendileri.
Evet Sefiller tam metin değil, o kitabın koridor baskısı yerine iş kültür veya Ötüken baskı tercih edilebilir.
Amazon’da birkaç kez güzel bir fiyata gördüm ama her ertelediğimde ya baskı tükendi ya indirim bitti…Sonraki indirime artık.
@alper Bu arada kitapların dizilişini çok beğendim, sağ taraftaki hafif yamukluk hariç çok simetrik.
Amazonda bazı koridor kitaplar eski fiyat oluyor, satın alırken diğer siteler ile karşılaştırma yapmak iyi olabilir.
@Who_Sametto kitapları dizerken genelde yayınevi ve seri olarak diziyorum. Aynı yazar olsa bile yayınevine veya seriye göre dizmeyi tercih ediyorum. Ama esas kriterim rafa, kitaplığa en uygun şekilde sıgacak şekilde dizmek.
Fahrenheit kapağını aşırı beğendim. O ne kadar güzelse 1984 de o kadar kötü olmuş. Cesur Yeni Dünya’yı da hiç beğenmedim. Biz fena değil.
Daha öncede söylediğim gibi bu konunun “gıcık kişisi” olmayı kabul ederek, altın kaplama bile yapsalar ben beğenmedim. Bir çok baskısı beklenen kitap dururken hala sineğin yağından omlet yapma çabalarını devam ettiren yayınevlerine gıcığım.
1984 hariç beğendim ben de kapakları. %50 üzeri kod tarzı bir şey denk gelirse alırım sanırım.
Biz ve Cesur Yeni Dünya’nın şömizsiz hali neden yok acaba? Bir de bunlar cep boydu sanırım. Asıl seri ile bir boy ölçüştürsünler bakalım.
Üstteki ciltli baskıları görünce keşke Çocukluğun Sonu’nun da ciltli baskısı yapılsa dedim… Bence alt yapıda çok sağlam ve ileriye yönelik her daim kafa açabilecek büyüleyici bir fikir mevcut. Mini dizi versiyonunu da izlemiş, müthiş etkilenmiştim. Örneğin ben Biz’i, 1984’ü okuyup neredeyse hiç etkilenmedim fakat Çocukluğun Sonu bende özel bir yere sahip. Neyse belki sesimi duyarlar, nasıl atladık biz bunu falan derler de Cesur Yeni Dünya’ya da şanına yaraşır evladiyelik güzel bir baskı gelir…
Bu arada Koridor’un bez kapakları bende toparlamaya başlamıştım fakat alışverişe ara verdiğim dönem fiyatlar çıkmış. Aldığım vakitler daha uygundu fiyatları. Hevesle baktım dün fakat elim boş döndüm. Hayvan çiftliği radarımda tabi
Worldwar II Infographics ilgimi çekti. Amazon’da 281TL’ymiş iç sayfalarını da koymuşlar.
Medici Money’yi çok merak ettim. Listeme mutlaka eklerim.
Hamsburgs ve Medici Money ilgimi çekti.
İçinden bir iki sayfa görmek isterdim, çok güzel duruyor.
@Leingrad daha önce paylaşmıştı.