Yeni Kitap Haberleri

:hanci:

5 Beğeni

Çok teşekkürler, harika duruyor yahu. Durduk yere, sonu bir türlü gelmeyen alınacaklar listeme bir kitap daha eklendi (:

1 Beğeni

https://kidega.com/kitap/arsen-lupen-secme-eserler-ciltli-390872/detay

Tek cilt baskı. Ön siparişe özel çok iyi fiyat. Çevirisi, baskısı nasıldır bilemiyorum. Okuyan var mı daha önce Ren’den?

2 Beğeni

Brandon Mull göründü.

14 Beğeni

Değişik bir şeye benziyor.:star_struck:

1 Beğeni

Tamamlanması ne kadar sürecek acaba?

2 Beğeni

Pegasus olunca hiçbir şey diyemiyorum. Bazen arka arkaya geliyor. Bazen yıllarca bekletiyor.:woozy_face: Gerçi benim daha 4+3 kitabım okunmayı bekliyor. O zamana kadar da en azından 2 gelse… @Everfever beye soralım mı? :slightly_smiling_face:

İthaki bassa en az 4 sene diyebilirdik. Pegasus basınca en az 2 sene en çok sonsuz diyebiliyoruz. Bir senedir witcherın 8. kitabı çıkacak. Hyperion en son aralıkta geliyordu.

Witcher’ı gayet hızlı bastılar? Son kitabın ellerinde olmayan çeşitli nedenlerle geç çıktığına eminim. Hatta İthaki’yle karşılaştırmanız bayağı bir ironik olmuş.

1 Beğeni

Fuara saklıyorlar galiba onları. Hyperion için 1 ay önce Ocak’ın ilk haftasında baskıdan gelmesini bekliyoruz demişti yayınevi yetkilisi.

Witcherin oyundan sahip olduğu çıktığı an alacak kitlesi olmasa bu kadar hızlı basarlar mıydılar merak etmiyor değilim. Cüceler diye seri vardı pegasusun unutuldu gitti. Parçalanmış denizler serisinin ilk kitabı ile 2. kitabın arasında 2 sene var. Nerdeyse tüm yayın evleri aynı sadece ismi değişiyor malesef.

@GKS inş. dediğiniz gibidir. İnş fuar olur bu senede boşa bekletmiş olmazlar.

4 Beğeni

Nöbet serisi de kaynadı. Halbuki uzun süredir bekliyorum.

2 Beğeni

Buna ben de Doğruluk Kılıcı serisini ekleyebilirim. 2016 yılı ağustos ayında 2 cildini birden basıp hızlı bir şekilde başladıklar seriye. Son 4,5 yılda ise sadece 2 cildini daha bastılar.

3 Beğeni

Brandon Mull göründü ama kitabın çıkış tarihiyle ilgili bir bilgi var mı? Çıkmış mı yoksa?
Pusudayım. :joy:

:see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil: Ben daha ilk seriyi alıp başlamadım bile. Sevgili cadımızın fanatikliği ile bir heves almıştım. Bunu okuyorsa inşallah beni kurbağaya çevirmez. :joy:

1 Beğeni

Laputa yeni kitap.

12 Beğeni

YKY yeniler:

1. Yılında Cumhuriyet’in Popüler Kültür Haritası 1 - (1923-1950) - Derya Bengi, Erdir Zat

Tek Yalnız Ben Değilim - Jean-Louis Fournier

Aşk İçin - Robert Creeley

1 Beğeni

Ciltli Farseer’dan hala haber yok değil mi?

1 Beğeni

April Yayınları 2021 gelecek programdan (Kaynak: bantmag):

5 Beğeni

Kronik bu kitabı ne yaptı ya, bunu da çıkaracaktı diye hatırlıyorum.

3 Beğeni