Deprem Havası - Tim Powers
Umarım Gizemli Denizlerde’yi de basarlar.
Serinin önceki kitapları 12×20 gözükürken bu kitap 13,50×21 ebatlarında gözüküyor. Kusursuz yayınevi olmaz ama artık canım iyice sıkılmaya başladı. Hadi Akilçelen, 6:45 anladım da Alfa gibi yayınevlerinin bu iş bilmezliği canımı aşırı sıkıyor. Hiç mi tutarlılık olmaz ya. İnsanın beklediği bir kitap çıkınca sevineceğine aksine sinirlenip boş yere strese girmesine neden oluyorlar. Fiyatlar desen aldı başını gitti. Sağlık olsun diyerek ufak çaplı iç dökmeme son veriyorum. Ayrıca yayınevlerinden beklentimi iyice dibe çekiyorum.
Küçük boy baskıların yeniden basilmayacagi ne malum? Bence 2 baskı çeşidi de satışta olacak. Umarım durumu yanlış anlamamışımdîr.
Küçük boy baskı dedikleriniz ile bölünmüş baskılar aynı boy zaten.
Aman boş verin kafalarına göre takılsınlar, Akılçelen’den Sanderson okumanın keyfi kaçalı çok oldu.
Kapaklar farklı o yüzden dedim.
Hocam böyle yeni kitapları veya tekrar baskıları adam akıllı takip edeceğimiz bir site var mı görseldeki öyle bir site mi?
Dracula’nın Konuğu,Karanlık, Gotik, Ürpertici - Bram Stoker
Kurtadamlar, gölgeler, hayaletler ve daha da tehlikeli ölümlüler, gecenin çocuklarının huzurunu bozmaya geldi.
Tüyler ürperten korku klasiği Dracula ile ünlenen Bram Stoker uykularınızı kaçıracak kısa hikâyeleriyle hayal gücünün sınırlarını bir kez daha zorluyor.
Doğaüstü edebiyatın en büyük ilham kaynaklarından birini kaleme alan yazar, dokuz öyküsünde de karanlık dünyanın kapılarını aralıyor.
Dracula’nın orijinal metninin silinen ilk bölümü olduğuna inanılan Dracula’nın Konuğu, ilk kez Stoker’ın ölümünden iki yıl sonra, 1914’te yayınlandı.
Gotik romanın en büyük klasiğine imza atmış yazarın hikâyeleri bir kez okununca asla unutulmayacak.
Korku edebiyatının en büyük klasiklerinden Dracula’yı kaleme alan Bram Stoker’ın kısa hikâyelerinden oluşan koleksiyonu Drakula’nın Konuğu, tüyler ürpertici dokuz hikâyeyle okurun karşısına çıkıyor. Yazarın ölümünden sonra eşi tarafından derlenen hikâyeler, Stoker’ın benzersiz, karanlık ve gotik dünyasını keşfetmek isteyenler için kusursuz bir başlangıç. Artemis Korku Klasikleri’ne hoş geldiniz.
Sissoylu bende ful büyük baskı. Şanslıyım o konuda
Bölününce puntolar büyümüş mü? Ben emin değilim açıkcası. Kitap hala küçük boy, puntolar da küçük kalmış olabilir.
Tam 1200 sayfaya denk getirmişler. Muhtemelen daha büyüktür. Çeviri tutarlılığını görmek için tabii devam kitaplarını görmek lazım ama onu yapacak olan ben değilim maalesef. İngilizce okuduktan sonra Türkçe tüm terimleri unuttum zaten, kafamı da bulandırmak istemiyorum tekrar.
Bende 1 büyük, 2 küçük, 3 büyük. Two and a half men gibi duruyorlar yan yana
Umarım bu seri uzun soluklu olur ve daha önce ülkemizde yayınlanmayan kitaplar yayımlanır. Yoksa çoğu yayınevinin yaptığı gibi Dracula, Dr. Jekyl ile Bay Hyde, Frankestein gibi 3-4 kitabı yayınlayıp devamı gelmeyecekse bir anlamı olmaz. Nice korku klasiği var ama kimse el atmıyor bir türlü. İthaki de olmasa yayın dünyasında korku türü tek tük yayımlar dışında tamamen üvey evlat durumunda.
http://www.telifhaklari.gov.tr/kitap-bandroller
https://www.emekkitap.com/product/new?f_fname=Kitap&page=1
Bu iki site üzerinden takip ediyoruz. İlki bandrol sorgusu, ikincisi dağıtımcı sitesi.
Daha 2 hafta öncesine kadar “Neden bu kadar Akılçelen’i kötülüyorlar?” diyordum hatta çok iyimser düşünüyordum.
Kendi adıma özür dilerim. Akılçelen beş para etmez.
Erman bey size de üzülüyorum. Kitaplıkta durması bi dert okuması ayrı dert