Taht Oyunları’nın tanesini 16 tlden almıştım fuardan seneler evvel. Adam yazmıyor diye okuyamıyorum. Yazsa da okusam…
İlerletmekte zorlandığını açıklamıştır yazar
Biliyorum yahu. Zaten biz okur olarak ne desek boş. Beklemekten başka çaremiz yok sonuçta. Kendimi yenmek için ilk kitabı biraz biraz okuyup bırakıyorum. İdare ediyorum kendimce.
Bu konusma ne zaman gerceklesti?Dün Parlayan Sozlerin yeni bir kapakla basilacagini ögrenince uzulmustum ama bu habere sevindim.
Abla diziyi izlediysen eğer o kadar hızlı akmıyor kitaplar biliyorsun çünkü olacakları. Aylar önce 190 liraya almıştım seriyi, ciltlisi ne olur Allah bilir.
İzledim ama unuttum ben ya. Bu huyum sayesinde güzel güzel okurum ben. Çok unutunca okumak da keyifli oluyor ablacım.
Hocam bugün yine konuştum. Baharda çıkacak dediler. Liste fiyatını Alacakaranlık gibi mi olur diye sordum. (45-55 civarı) Daha fazla olur dediler. İlk başta belli değil demişlerdi. Netleşince buraya yazmak istedim.
Fiyat o kadarsa ikiye böldüklerini tek ciltte toplarlar sanırım
Tek ciltte toplayıp en az 70 - 80 lira fiyat basarlar kitap başı.
Ben de öyle tahmin ediyorum. Sürpriz filan dediler zaten.
İlk yapılması gereken şey değil miydi bu yahu? Tam ekonomik kriz, kağıt yetersizliği falan derken… cidden şimdi mi akılları başlarına gelmiş. Hayret gerçekten.
Bence de geç. En başta olmalıydı.
Çıktıkları zaman bakmak lazım Ben Lovecraft için Alfa baskılarını bekliyorum.
Benim için kötü olacak seriyi henüz almıştım 205 tl’ye…
En başta ciltli çıksaydı…
Müjde… İkinci kitap yolda geliyormuş.
https://www.instagram.com/p/BtfzbRJhkgL/?utm_source=ig_web_options_share_sheet
Aylardır gözüm yollardaydı, şükür kavuşturana
Kalemi çok kuvvetli bir yazara benziyor.
Bu kitap için kesilen ağaçların, matbaada kullanılan elektriğin ve murekkebin vebali altında kalırsak belimizi dogrultamayız bir daha.