Moby Dick kitabı ile tanıdığımız yazarın toplu öyküler olarak baskısı Alfa yayınlarından geliyor. 
İş bankasını da takip ediyor musunuz?
Evet en son çocuk klasikleri için bandrol alınmıştı ancak herhangi bir yerde satışa açılmadı, kendi siteleri dahil.
Hasan Ali Yücel Klasikleri de takibimde. Yeni kitap gelirse haberi yazacağım buraya.
Aaa yanlış oldu neyse.
Asıl sorum YKY’yi takip ediyor musunuz olacaktı.
Ömer Seyfettin’in toplu öyküler delta baskısı gelirse paylaşır mısınız? Mail attığımda mart programımızda var demişlerdi. Teşekkürler.
Bilgi paylaşımı yaparım buradan. 
Mart ayında mıymış… iyi o zaman. Beklediğimden erken geliyor yılın 2. yarısından sonra demişlerdi.
Mart programımızda dedi ama baskısı yapılacak kitaplara baktığım zaman listede yoktu. Bir daha sormakta fayda var.
Serhat Bey, PKD 4. Cilt için Alfa’yı sıkıştırsak yararı olur mu acaba? 
Sanmıyorum.
Program dahilinde deyip klasik devlet ağzı ile cevap yazacaklardır.
Bunun Orkun Uçar’ın Metal Fırtınası ile bir alakası yok sanırım.
Yok. Bu kitap Burak Turna’nın. 1. kitaptan sonra Burak Turna ve Orkun Uçar ayrı ayrı kitap yazarak seriyi devam ettiriyorlar
Tom mccarthy’nin boşluktakileri alınır ya. Jaguar her zaman ki gibi güzel bi kapakla da basmış.
- cilt için biraz daha varmış ancak önümüzdeki günlerde “Uzaydaki Çatlak” bizlerle olacakmış.
Bende mail attım, genel olarak durum nedir diye (Arayı sıcak tutmak lazım
) daha dönüş olmadı 
Telefon ile sordum az önce. İki PKD kitabı üzerinde daha çalışılıyormuş şu an. Sanıyorum “Uzaydaki Çatlak” kitabını bugün bandrolde görebiliriz. 
Baktım şuan için yok 
Takipteyim ama