Olsaydı çoktan burada görmüş olurdun. 
@Strenergy ve @fortknoxt Çıkan yeni kitapları sayenizde hemen öğreniyoruz. Elinize sağlık, teşekkür ederiz 
Biz teşekkür ederiz. 
Boşluktakiler’in çevirmeninin Çiğdem Erkal olması 
PKD’leri baya seri basıyolar zaten. Biraz da stanislaw lem için darlayın.
İlk fırsatta onu da soralım. 
Biz teşekkür ederiz. Ne demek bizim için bir zevk. 

Nihayet!
Elif Ersavcı’nın yetkin çevirisi tamam da, şu nedir ya:
anlarından sert ve hoşgörüsüz Bayan Finch’le birlikte, “Gecenin Düşlemi Kumpanyası” adlı bir yeraltı sirk gösterisi için küflü bodrum katlarına inen bu gruba sizde katılın.
Sen yayınevisin, bu nasıl tanıtım metni? Herhalde bu grup katılmak için benim eve geliyor. -de’yi ayıramayan yayınevi…
Ben tanıtım metninde çizert kelimesinden sonrasını okumadım açıkçası. Daha tanıtım metninde 2 hata yapan içerikte ne hatalar yapar.
O kısmı gözlerim autocorrect yapmış 
Ötüken’in klasikler serisi de güzel gidiyor. Elimde bu seriden Karanlığın Yüreği var. Cildi oldukça güzel.
Şu kapakları bir düzgün olanını bulsam siteye konuyu açacağım ama kapaklar hep yan çekim. Ama yinede hazırlık yapıp açmayı düşünüyorum.
Evet konusu güzel olurdu. Artık yan man idare ederiz.

“Kötülüğün Tarihi” serisinin son cildi olan Mephistopheles ile birlikte, kötülük kavramını açıklamada en önemli figür olan Şeytan’a dair bugüne dek yapılmış en kapsamlı tarihsel çalışma tamamlanmış oluyor. İlk üç kitapta diabolojinin tarihini Ortaçağ sonuna kadar getiren Jeffrey Burton Russell, Mephistopheles’te Reform döneminden itibaren geleneğin izlerini sürüyor. Teoloji, felsefe, psikoloji, sanat, edebiyat ve popüler kültür öğelerinden faydalanarak Şeytan idesinin zihinlerimizde nasıl bir değişime uğradığını tanımlarken, modern zamanın entelektüel ve kültürel gelişmelerine de ayrıntılı olarak yer veriyor.
Panama’nın sitesinden aldığım tanıtım yazısının ilk parağrafı böyle. Okuyan var mı kitapları?