Yeni Kitap Haberleri

Maya Kitap, Dünya Masalları Dizisi’ne Kore Masalları ile devam ediyor. :slight_smile:

5 Beğeni

birinç :slight_smile:

16 Beğeni

Arka bahçe çevirisi için ekşide şöyle bir yoruma denk gelmiştim.

amazon com’dan bakılabildiği kadarıyla; ingilizce baskısındaki giriş kısmı ve en sondaki lapine glossary bölümü arka bahçe yayıncılık’ın baskısında yer almıyor. olsa daha güzel olurmuş.

https://eksisozluk.com/entry/22872624

Umarım bu kısımlar Epsilon baskısında olur.

1 Beğeni

Arkabahçe Çizgi Roman basan bir yayıncı değilmi,eskiden romandamı basıyordu?

Eskiden hem çizgi roman hem de kitap basıyorlardı. Bayağı bir Star Wars kitabı basmışlıkları var.

3 Beğeni

@Estranged’in dediklerine ilave olarak zamanında oldukça fazla fantastik roman yayınladılar. Hatta taht oyunlarını (ilk kitap) ünlü olmadan önce ilk arka bahçe yayınladı. (Gerçi epey kötü bir şekilde basmışlardı)

2 Beğeni
4 Beğeni
2 Beğeni

Okay Tiryakioğlu yeni kitabı

1 Beğeni

resim

resim

10 Beğeni
5 Beğeni

9786051719337

5 Beğeni

Hızına yetişemiyorum artık. :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Teşekkürler kardeşim. :slight_smile:

1 Beğeni

Yeni mitoloji dizisi geliyormuş. Çok iyi haber :slight_smile:

2 Beğeni

Aynen bende farkettim. İletişime geçip soracağım detayları. :slight_smile:

1 Beğeni

Duruma göre konu açarım bende

1 Beğeni

Okay Tiryakioğlu’nun son çıkan kitaplarını daha okumadım. Ama yakında devam edeceğim. Bu adamın kitaplarının işlediği konuları daha önce Ahmet Yılmaz Boyunağa gençler için Dolu Dizgin Seriler adıyla bir seride yazmış. Ben bunları küçükken okumuştum. Daha sonra ortaokul sonlara doğru Okay Tiryakioğlu okumaya başladım. Adam resmen çocukluğumun maceralarını üst seviye olarak anlatıp bana level atlatmıştı… :smiley: Şeyh Şamil de yine Boyunağa’nın serisinde bulunan bir karakter.

2 Beğeni

Haberleri bekliyorum :slight_smile:

Maya kitap soru hattı da varmış forumda.

1 Beğeni

Cevap gelsin buradan yazarım mutlaka. :slight_smile:

2 Beğeni