Yeni Kitap Haberleri

Alfa yayınları keşke Philip K. Dick kitaplarına özenip çıkarsa iyi olacak. Okuduğum 3 kitap (Uzay Piyangosu, Gelecek Seneyi Bekle, Alfa Ayının Kabileleri) çok fazla hata var.

1 Beğeni

resim

resim

7 Beğeni

Diziye bu yıl içerisinde Kral Arthur’a ek olarak 4-5 kitap daha ekleme planları varmış. Dizinin ikinci kitabı önümüzdeki ay bizlerle olacakmış. :slight_smile:

@fortknoxt

2 Beğeni

Teşekkürler bilgilendirme için. :slight_smile: 2. Kitaptan sonra konuyu açarız.

1 Beğeni
4 Beğeni

11 posts were split to a new topic: Kafka, Dönüşüm ve Böcekli Kapaklar

Leon’un 2ci kitabı.

2 Beğeni

Kral Arthur, Excalibur hikayeleri benim de çok ilgimi çekiyor. Bakalım ne zaman okuyabileceğiz. :slight_smile:

1 Beğeni

İşte bu çok iyi., mutlu oldum.

2 Beğeni
1 Beğeni

resim

5 Beğeni

Bundan haberimiz olmasa da olurdu :smiley:

7 Beğeni

Alfa Bilim Dizisi’ni sıkı sıkıya takip eden okurlar var hocam. :joy:

153 eksik mi kalsın. :grin:

5 Beğeni

Kalmasın tabi ki :slight_smile: :slight_smile:

2 Beğeni
11 Beğeni

Maşallah epsilona, :laughing: bandrol alırken kitabın basımı vb hazırmış demek ki

1 Beğeni

Bandrolden 2 gün sonra kitap satışa çıktı. Keşke tüm kitaplar böyle olsa. :joy::joy:

8 Beğeni

Evlilikler azaldı, boşanmalar arttı, bekar anneler çoğaldı diye haberlerin artmasının tek nedeni bu kitaplar :grinning:. Evrimsel biyoloji kitapları okumaktan, kadın erkek ilişkilerini evrimsel anlamlandırma uğraşısı yüzünden boşanıyor veya evlenmiyor insanlar. :laughing:

4 Beğeni

Kitapyurdu 18 Mart gösteriyor satış tarihini. Bazen babilde bu şekilde hata oluyor ön sipariş tarihini yazmıyorlar.

Bu tarz kitapları geçtim doğrudan kitap okumayan, şiddetli işsizlik sonucu o aşamaya gelemeyen yüksek oranda bir kesim de var ülkemizde unutmamak lazım. :joy:

4 Beğeni