İlk 2 cildi okudum. Rus edebiyatını ve kısa hikayeleri seviyorsanız Çehov paha biçilmez. Ayrıca evet İletişim’in Klasik serisi çok başarılıdır. Gel İzmir fuarı gel…
O kesin ertelenir. Kitabı bayağı kalındı. Resimlemesi en zor kitap olur.
Aa Zafon’un haklarını Kırmızı Kedi mi aldı?!
Şahane bir kitaptır bu, Altın Kitaplar edisyonunu okumuştum. Bir daha okurum! 
İngilizce ön siparişede açılmış.
Aynen daha çıkışına çok var,Türkçeye de bir kaç ay geç çıkar ancak yıl sonu elimizde olur.
135 dolar ney yaw.
Benim tahminim de o yönde. Hazırda çevirisi olduğu için YKY yıl sonuna yetiştirir. Benim okuduğum ilk basımlar akrabalar tarafından talan edildiğinden tüm seriyi illüstrasyonlu yeniden topluyorum. Bakalım kaç seneyi bulacak serinin tamamlanması.
Dolar olsa yine iyi pound o ![]()
Yakında Yapı Kredi yayımlar…
Yakında yayınlar derken?
Marina geçen sene çıkmıştı. Daha sonra Rüzgarın Gölgesi yayınlandı. Diğerleri çevirilir mi bilgim yok.
Yani, Bloomsbury’nin hemen peşinden…
Bu slipcase edişın falandır. Amazon’da etiket fiyatı 47.99 Dolar. Ama biz de 120 TL’den aşağı çıkmayacağı kesin. ![]()
Edit: Şuan 32 Pound gözüküyor
Aynen aga cidden yüksek fiyattan çıkacak lakin sayfa sayısı diğer ciltlerden 100 sayfa daha fazla ve şindiki tr ciltleri 40-50tl civarı, umarım bu ciltide uygun fiyattan koyarlar malum KDV yok 
Bu seriyi keşke Mary GrandPre resimleseydi.
Çizimlerine baktım da biraz klasik bir tarzı var,yetişkin okurlar o Çizimleri tercih eder benimde hoşuma gitti ama Jim Kay’i biraz daha genç okurlara hitap etsin diye seçmişlerdir.
Bu 463 sayfa tuttuysa, Azkaban Tutsağı rahat 550 sayfa olur.