Yeniden Baskısı Yapılan/Yapılacak Kitaplar

İptal edilmedi ama herhangi bir haber de yok.

2 Beğeni

İnternette araştırıyorum herkes uçmuş mu anlamadım. 300 500 TL yazıp duruyorlar umarım hemen basılır.

2 Beğeni

Hepimizin umudu o şekilde ancak İthaki’ye ne zaman sorsak “Basılacak ama kesin tarih veremiyoruz.” diyor. 1-6 arasını tekrar basmışlar ama 4. kitabın da fiyatı uçmuş. Biz yine umarım basılır diyelim. :disappointed_relieved:

İlgili kitabımızın baskısı tükenmiş olup, yakın zamanda tekrar baskı programımızda yer almamaktadır. Talebinizin yayın kurulumuza iletileceğini belirtmek isterim.

@ilydious @Ufuk @SaSuKe @Cesur53 Sihir Tarihi ile ilgili gelen yanıt maili. Malesef basmayı düşünmüyorlar.

4 Beğeni

Bana da aynı mesajı attılar. Bu duruma üzüldüm. :sweat:

Bana da aynı mesaj geldi ve sahafların haberi olmadan nasıl duyurabilirim Rıhtım sakinlerine diye düşünüyordum…:sweat_smile:

1 Beğeni

Bu şekilde atıyorlar ama genelde sonradan baskısı oluyor. ‘‘Yakın zamanda’’ olayı önemli sanırım. Ben daha önce başka iki kitabı sormuştum olumsuz yanıt almıştım ama tekrar baskı yapıldı.

2 Beğeni

Ömer Seyfettin Delta baskı için yazdığım zamanlar bana ve arkadaşlarıma da aynı cevaplar geliyordu. Hem kendim hem arkadaşlarım sık sık e-posta ile yazıyorduk. Yeniden basılması için herhalde bir seneden fazla yazdım, bekledim ama sonunda basıldı.

Bence yazmaya devam edin,kitap bana hitap etmediği için almayacağım ama ben de yazdım ve aklıma geldikçe de yazarım.

5 Beğeni

Tekrar baskı için bandrol almış İthaki

7 Beğeni

Haribo - Jelibon muhabbeti çözüldü mü acaba. Eğer öyle ise çok iyi. Umarım çıkmasını beklediğimiz ciltler de baskıya hazırdır.

2 Beğeni

Çözülmüş gibi bu zamana kadar tek bandrol alınmadı. Umarım çözülmüştür de hızlıca gelir o kitaplar da.

2 Beğeni

Burayada yazıyım, instagram üzerinden konuştum kendikeri ile matbaa sorunu çözülmüş bandrol alımları yapılıyormuş, yeni kitapların duyurusu yakında yapılacak dediler.(inşallah)

18 Beğeni

YKY’ye attığım mailde Sihir Tarihi’ne ek olarak başka kitapları da sormuştum.
Aldığım cevap:

13 Beğeni

Ovidius’un kitaplarının basılmaması kötü oldu. İkisi de bende yoktu.

2 Beğeni

Aynen, bende de Fasti ve Dönüşümler vardı. Diğerlerini de almak istiyordum… Başka yayınevi basar umarım.

Güncelleme: Düzeltme maili geldi.
7. Publius Ovidius Naso – Ibis - Şu an için tekrar baskı programımızda yer almamaktadır.

3 Beğeni

Bende sadece Dönüşümler var. Fasti’yi de ilk siparişime ekleyeyim bitmeden. Yazarın daha önce İş Bankası’ndan Aşk Sanatı’nı okumuştum ve çok beğenmiştim. Mutlaka okunması gereken bir şair.

Karadeniz’den Mektuplar’ı basan çıkabilir ama Ibis’i basacaklarını pek sanmıyorum.

Edit: Ibis’i tamamen iptal etmemeleri iyi olmuş.

2 Beğeni

Kesinlikle katılıyorum. Kabalcı’dan Kadın Kahramanların Aşk Mektupları (Heroides) kitabını da öneririm. Arada bir Kitapyurdu %50 olarak bir stok ekliyor (Anlam veremedim.) Ben de o şekilde satın almıştım. Şimdi bir stok daha görünüyor ilgilenirseniz.

3 Beğeni

Teşekkürler. (20 karakter)

2 Beğeni

Dell kitapları ve Da Vinci’ye aşırı sevindim. Bergerac da çok iyi olmuş, önemli bir eser.

2 Beğeni

YKY bugün böyle e-posta gönderip beni sevindirdi ama satışa açılmamış. Ya hatalı e-posta gönderdiler ya da henüz satışa açılmadı.

10 Beğeni