Yeniden Baskısı Yapılan/Yapılacak Kitaplar

Bu ciddiyse muhteşem haber. :thinking:
Ceren Sungur’un yayınlarında dinliyordum, o eski Türkçeden çevirerek anlatıyordu, kendim okumayı çok istedim ama sahaf piyasasına düşmüş kitaplar. :sweat_smile:

1 Beğeni

Bu senenin başlarında 3. baskıyı yapacaktı ama galiba salgın veya belki de dolar - kağıt- matbaa gider artışları nedeniyle yapılmadı. Ama o giderlerin bir yerde durduğu yok. Artık 400-500 kaç TL ise baskıyı yapsalar iyi olacak, gün geçtikçe bizim alım gücümüz azalıyor ama kitap baskı maliyet gideri artıyor.

4 Beğeni

Ne yazık ki kitap basılmamış, stok bilgi epostası yanlışlıkla gönderilmiş.

Bekleyeni varsa.

17 Beğeni

Alfa, Batı Felsefesi Tarihi serisini tekrar basmış.

3 Beğeni

Daha önce otonom yayınlarından çıkan eserin yeni baskısı ketebeden gelmiş. Sanırım çeviri de güncellenmiş. Fiyatı da beklediğimden daha uygun buldum, güzel bir iş çıkarmış Ketebe.

4 Beğeni

Evet, fiyatı çok iyi. Ketebe’nin fiyatları yüksektir normalde. İdefix’e gelmesini bekliyorum, %42 indirimle çok uyguna geliyor.

1 Beğeni

James Gleick Kaos kitabı yeni baskı yapmış.

Hiç beklemiyordum, şaşırdım açıkçası. Uzun zamandır baskısı yoktu diye biliyorum. Çok sevindim.

2 Beğeni

Merhaba Tudem Yayınlarından HAYALETİN ÇIRAĞI: Wardstone Günlükleri 1 tekrar basılacak mı? Ona göre şimdiden ucuza serinin devam kitaplarını toplayayım diyorum ama ilk kitap ortada olmayınca emin olamadım seriye girip girmemeye.

Bir başka sorum da İthaki’den Gedik Savaşları’nın ilk kitabı Büyücü Çırak piyasada yok. Bu serinin baskısı devam edecek mi? Yine İthaki’den Kan Şarkısı (Kuzgunun Gölgesi 1. kitap) ve Kıyamet Gösterisi (Neil Gaiman) uzun süredir piyasada bulamadığım kitaplar. Tekrar baskıları olacak mı acaba?

1 Beğeni

Ben bildiklerimi söyleyeyim. Kıyamet Gösterisi için bir asır evvel baskı yapılacağı söylenmişti forumdan. Büyücü için yapılmayacak denmişti. Kan Şarkısı’nı bilmiyorum ve Hayaletin Çırağı da tahminimce baskı yapar, uzun ve tamamlanmış bir seri Tudem’in seriyi böyle bırakacağını sanmıyorum.

4 Beğeni

12 Beğeni

Ama ne zaman? Asıl soru bu. :sweat_smile: :joy:

4 Beğeni

Blacksad 2021 yılı içinde gelebilirmiş.

6 Beğeni

Yky basmayacaksa şu Christopher Dell kitaplarını başka yayınevi bassa keşke :expressionless:

Yüz yıl oldu gerçekten, başkası da basmıyor. Sanırım YKY son cildi de basmamıştı zaten :expressionless:

Elçilik Kenti’nin yeni kapağıyla tekrar baskısı yapılmış.

9 Beğeni

Süper haber :blush: Digerleride gelir yavaştan.

@mit 'in eli değen ilk China Mieville kitabı geldi, devamını da bekliyoruz.

14 Beğeni

YKY’ye Orhan Duru yeni baskıları sormuştum. Kitapların tekli baskılarını yeniden yapacaklarmış

5 Beğeni