Yeniden Baskısı Yapılan/Yapılacak Kitaplar

Çin de mi basıldı acaba bunlar da.

Çok büyük ihtimalle Çin’de basılmıştır. Gördüğüm kadarıyla Dorling Kindersley (DK) kitaplarının hepsi Çin’de basılıyor.

Şu an okumakta olduğum Felsefenin Öyküsü ve Alfa’Nın Edebiyat Kitabı, Bilim Kitabı, Psikoloji Kitabı vs. gibi DK kitapları hep Çin’de basılıp buraya getirilmiş.

2 Beğeni

Hiç böyle düşünmemiştim. İş Kültür de ciltleme işinde çin kaynaklı bir şeyler yapmaya başlamıştı sanki. Çalışanlardan biri söylemişti. Bilen var mı o konuyu?

1 Beğeni

500 Görsel Eşliğinde Serisi’nin kitapları Çin’de basılıyor.

2 Beğeni

Çin’de basılmasının sebebi nedir?

Kuşe kağıt hammaddesi ve basım maliyeti daha ucuz olduğu içindir.

3 Beğeni

buna rağmen yüksek fiyatını sebebi telif + kuşe kağıt + renkli basım mı o halde?

1 Beğeni

Doların 6 TL olması :slight_smile: Aynı kitabın Amerika Avrupa basımları da Çin, Singapur, Endonezya gibi asya ülkelerinde yapılıyor 13-15 dolara satılıyor, burda 90 TL oluyor haliyle.

2 Beğeni

https://www.instagram.com/p/B8JnDoHByDQ/?igshid=kqlna1jrio5e

İthaki’nin paylaştığı görsele göre Bioshock ciltsiz olacak.

2 Beğeni

Kitapyurdunda ciltlinin (tükenmiş) etiket fiyatı 35₺,
Ciltsizin etiket fiyatı 42₺ olarak gözüküyor.

1 Beğeni

Hem cilt gitmiş hem zam gelmiş. Bir de üstüne çeviri hatalarını düzeltmedilerse, wuhuuu gelsin paracıklar.

resim

7 Beğeni

Etiket fiyatına %50 zam gelmiş.

1 Beğeni

Norgunk, Anlamın Mantığı’nın ikinci basımını yayımladı. Kitap uzun zamandır stoklarda yoktu ve fahiş fiyatlarda satanlar da işi abartı boyutuna getirmişlerdi.

1 Beğeni

Yordam Edebiyat klasiklerini tek kapak altında toplayacağını duyurdu. İlk 2 kitap baskıya gönderilmiş.

9 Beğeni

Kapakların değişmesine sevindim. :slight_smile:

1 Beğeni

Önümüzdeki aylarda çok daha yüksek fiyatlar göreceğiz, doların bir türlü düşmemesi bir yana Çin Hükümeti’nin virüs sebebiyle çalışma tarihini sürekli ötelemesi de artık büyük bir kayıp.

3 Beğeni

Mister Pickwick’in Serüvenleri yeniden baskı yapmış, şu an satışta. :tada:

13 Beğeni

Bunu görme niyetiyle açmıştım :joy: .

1 Beğeni

Yordam da doğru yolu bulmuş :smiley:

1 Beğeni