Yerdeniz Serisi Okumamışlar Cemiyeti

Ben bu şaka işini beceremiyorum, daha fazla yanlış anlamaya mahal vermeden bu işi bıraksam iyi olacak sanırım :slight_smile:

2 Beğeni

:yum: Üstte anlamadığım bir mizah unsuru mu vardı? Yoksa mizah konusunda genel olarak mı başarısız olduğunuzu düşünüyorsunuz ? Tam kestiremedim.

4 Beğeni

Arkadaslar yerdeniz ciltli yuzde 30
Yüzüklerin efendisi ciltli yüzde 30
Hary potter set yüzde 35 lik bir indirim isterseniz ilk noktada satışa açılacaktır :raised_hand_with_fingers_splayed::heart:
Fiyatlar neye tekabül.ediyor bilmiyorum.
Düşünürseniz değerlendirelim

3 Beğeni

Satın alanlardan foto bekleriz mi desek n’apsak ? :buyucu:

Ben haberi verir çekilirim :joy::woman_shrugging:

1 Beğeni

@Emrecan sanırım cemiyete katılmadan okumayı planlıyorsunuz. Amaa… Tahmin edin ne oldu ? :smiley:

1 Beğeni

Metis ciltleri sürekli Amazonda %50 görüyor. İlknoktanın çok tercih edileceğini sanmıyorum.

Ben artık okumuş oldu ya. En azından ilk üç kitabı. Son üç kitabı da farklı bir zamanda okumayı düşünüyorum. :slight_smile: Forumdaki cemiyetler de pek ilgimi çekmediğimden bakmıyorum. Siz ekleyene kadar buranın varlığından bile haberim yoktu. :slight_smile:

1 Beğeni

Ciltsiz 6 kitabı almak istiyorum ben. Şimdi sepete attım hepsini ama pahalı oluyor amazon. Şu anda 6 kitap ayrı ayrı alırsak en ucuzu babil gibi duruyor. Ama uygun bir kampanya bekliyorum. :slight_smile:

3 Beğeni

Okumayanları belirleyip kurbağaya çevirmek. :smirk::buyucu:

4 Beğeni

giphy

4 Beğeni

Değerli Cemiyet Üyeleri,
Cemiyetimizin seriyi ilk bitiren üyelerinden biri olduğumu büyük bir mutlulukla sizle paylaşıyorum. Serinin tamamı çok güzeldi ancak son kitapta yazarın hayal gücüne bir kez daha hayran kaldım. Sanırım en çok da son kitabı sevdim. Umarım siz de olur ve beğenirsiniz. :smiley:

13 Beğeni

Şuan heveslendim :dragon: 3. kitapta kalmıştım umarım bu yaz ben de bitiririm seriyi. En çok hangi kitabı sevdin peki :face_with_monocle:

1 Beğeni

Seriyi ilk defa şimdi duydum. ^^ İncelemeyi beğendim listeme ekledim seriyi.

1 Beğeni

Ben de heveslendim. Ne zaman okurum hâlâ emin değilim ama bu yaz bitirmiş olurum sanırım. O zaman sıradaki serilere geçebilirsin. :grin:

1 Beğeni

Son kitabı, yani Öteki Rüzgar.

Ben de cemiyete ekleyeyim sizi :smiley:

2 Beğeni

Peki kullanıcı adını değiştirenler ne olacak? :smiley:
(Diğer cemiyetler için de geçerli bu soru)

1 Beğeni

Nasıl yani ? :thinking:

1 Beğeni

Bu Cemiyette de yerimizi alalım. Okuyamadık durumumuz yoktu.

3 Beğeni

Bu cemiyette de yerinizi aldığınızı bildirmekten mutuluk duyarım (okuduğunuzda 2 katına çıkacak :smiley:)

1 Beğeni