Cemiyetin kullanıcı adını değiştirmiş üyeleri var (kendimden bahsediyorum ama sadece kendimden bahsediyor değilim
) ilk mesajda düzenleme yapmak lazım değil mi?
Etiketlemelerde değiştirmek gerekmiyor sistem otomatik değiştiriyor. Ama bir mesajda en fazla 10 kişi etiketleyebiliyoruz. Etiketlenmemiş üyeleri değiştirmek gerekir herhalde.
Evet, kesinlikle öyle.
Keşke daha önce tanımış olsaydım
@Rena değiştirdim senin kullanıcı adını, başka kim var bilmiyorum ama yazmaları durumunda değiştiririm.
Kullanıcı adım yerine direkt adımı yazmışsınız ama olsun , benim için sorun değil, teşekkür ederim
Ismimi böyle görmek hoşuma gitti aslında
. Bu arada @Expelliarmus vardı.
Benim en çok sevdiğim yazardır kendisi. Aramızda hep bir bağ, bir yakınlık olsun veya tanışmak konuşmak isterdim. Doğum günüm ile öldüğü gün aynı oldu. Hayatın ironisi ://
Şu an çok üzüldüm, foruma üye olana kadar ismini bile duymamıştım, umarım kısa süre içinde okuyabilirim kitaplarını.
Şu listelerden bi çıkamadık.
Tüm mesajları okudum. Herkesin övgüsü sayesinde bende bi gaza gelip almaya karar verdim.
Zaten çıkamayız, ismimizin yanına tik koyulur o kadar.
Buz ve Ateşin şarkısı
Yerdeniz
Yüzüklerin Efendisi
Narnia
Biri daha vardı unuttum şimdi.
Narnia hariç hiç birine başlamadım, onu bile bitirmedim, ben bu yıl hala burdayım.
Aynen ya, çok kötü bir his😂
Listeye baktım gerçekten öyleymiş. Ikisi de etiketlenmiş.
O zaman iki kere okursunuz, sorunu çözeriz.
(Birini sileyim)
Ben bir kere okuyabilsem olsam Allaha şükredeceğim, iki kere okumak nedir?
Ama gerçekten okumayı çok istiyorum. Tabii inanmadınız
Yerdeniz serisine başlamadan önce kitapla ilgili bilgiler edinmek için internette araştırma yapmıştım. Bir kaç okuma sonrasında Yerdeniz ve Harry Potter serisinin birbirine benzer kitaplar olduğu fikri oluştu kafamda. Ama Yerdeniz’in ilk üç kitabını okuduktan sonra sadece büyücülük okuluna giden bir çocuktan başka bir benzerlik bulamadım. Bu iki kitabı nasıl birbirine benzetiyorlar hala anlamadım.
Ben de üye olabilir miyim cemiyetinize? Kitabı temin ettim yakında başlayacağım okumaya.
Tabii ki