Yerdeniz Serisi Okumamışlar Cemiyeti

Cemiyetin kullanıcı adını değiştirmiş üyeleri var (kendimden bahsediyorum :persevere: ama sadece kendimden bahsediyor değilim :grin:) ilk mesajda düzenleme yapmak lazım değil mi?

3 Beğeni

Etiketlemelerde değiştirmek gerekmiyor sistem otomatik değiştiriyor. Ama bir mesajda en fazla 10 kişi etiketleyebiliyoruz. Etiketlenmemiş üyeleri değiştirmek gerekir herhalde.

3 Beğeni

Evet, kesinlikle öyle.

3 Beğeni

Böyle de iyi yürekli bir kadındı. Yaşasa listedeki herkesin yanaklarını sıkar gülerdi. :dd

8 Beğeni

Keşke daha önce tanımış olsaydım :frowning:

3 Beğeni

@Rena değiştirdim senin kullanıcı adını, başka kim var bilmiyorum ama yazmaları durumunda değiştiririm.

1 Beğeni

Kullanıcı adım yerine direkt adımı yazmışsınız ama olsun :sweat_smile:, benim için sorun değil, teşekkür ederim :slightly_smiling_face: Ismimi böyle görmek hoşuma gitti aslında :grin:. Bu arada @Expelliarmus vardı.

3 Beğeni

Benim en çok sevdiğim yazardır kendisi. Aramızda hep bir bağ, bir yakınlık olsun veya tanışmak konuşmak isterdim. Doğum günüm ile öldüğü gün aynı oldu. Hayatın ironisi ://

3 Beğeni

Şu an çok üzüldüm, foruma üye olana kadar ismini bile duymamıştım, umarım kısa süre içinde okuyabilirim kitaplarını.

2 Beğeni

Şu listelerden bi çıkamadık. :joy:

1 Beğeni

Tüm mesajları okudum. Herkesin övgüsü sayesinde bende bi gaza gelip almaya karar verdim.

4 Beğeni

Zaten çıkamayız, ismimizin yanına tik koyulur o kadar. :joy: :joy: :joy:

Buz ve Ateşin şarkısı
Yerdeniz
Yüzüklerin Efendisi
Narnia
Biri daha vardı unuttum şimdi.
Narnia hariç hiç birine başlamadım, onu bile bitirmedim, ben bu yıl hala burdayım.

4 Beğeni

Aynen ya, çok kötü bir his😂

3 Beğeni

Yahu ben hızımı alamayıp iki kez üye olmuşum Cemiyete :laughing: :joy: Listede iki @midousuji var :smile:

4 Beğeni

:joy: :joy: :joy: Listeye baktım gerçekten öyleymiş. Ikisi de etiketlenmiş.

1 Beğeni

O zaman iki kere okursunuz, :smiley: sorunu çözeriz.
(Birini sileyim)

4 Beğeni

Ben bir kere okuyabilsem olsam Allaha şükredeceğim, iki kere okumak nedir? :joy: :joy: :joy:
Ama gerçekten okumayı çok istiyorum. Tabii inanmadınız :sweat_smile:

2 Beğeni

Yerdeniz serisine başlamadan önce kitapla ilgili bilgiler edinmek için internette araştırma yapmıştım. Bir kaç okuma sonrasında Yerdeniz ve Harry Potter serisinin birbirine benzer kitaplar olduğu fikri oluştu kafamda. Ama Yerdeniz’in ilk üç kitabını okuduktan sonra sadece büyücülük okuluna giden bir çocuktan başka bir benzerlik bulamadım. Bu iki kitabı nasıl birbirine benzetiyorlar hala anlamadım. :roll_eyes:

2 Beğeni

Ben de üye olabilir miyim cemiyetinize? Kitabı temin ettim yakında başlayacağım okumaya.

3 Beğeni

Tabii ki :upside_down_face:

2 Beğeni