Bu başlık altında isyan ediyoruz.
Bazen sırf 20 karakterden az yazacağım diye kalp atıp geçiyorum.
Bu başlık altında isyan ediyoruz.
Bazen sırf 20 karakterden az yazacağım diye kalp atıp geçiyorum.
Şimdi yönetim bunu görüp 15’e indirmesin? (Parantez içlerinde saydırmayı seviyorum…)
Yakında “Forumdaki Cemaatleşmelerden Bıkanlar Destek Grubu” diye bir konu görürseniz şaşırmayın.
Bunların sonu gelmeyecek sanırım. Çok partili sisteme yeni geçmiş cumhuriyet gibi olduk.
Dikkat! Her an bir yerlerden kayyum çıkabilir.
20
Bu ne?
Yetkili bir abi… (20 çok sahiden de )
Sanırım, bir gece ansızın kaldırmışlar 20 karakteri.
Cemiyet misiniz Cemaat mi? Epistemik cemaat diyebilir miyiz size? Bu tarikat Türk devletinin çıkarlarına uygun mudur değil midir? Politik görüşleriniz neler? Amacınız nedir? Bakırköy’de belediyeye aday çıkaracak mısınız? Kaç il ve ilçede örgütlenmeniz var? İlginiz için teşekkür ederiz.
Böyle?
oha
İşte böyle cevaplar yazılmasın diye var bu 20 karakter sınırı . Şimdi uslu uslu 20 karakter ile mesajlar yazın ki gece gece kod yazıp bu durumu düzeltmek için sabahlamayayım
Mantıklı! Forum çöplüğe döner yoksa.
Forum yöneticileri, parti kurun oy verelim. Saçma sapan bir mesajla olaya dahil olup anne nasihati verip gitmişler.
Bunu yazan forum yöneticisi daha ne istiyonuz
Yasaklı tekniği kullanmış.
Şaka bir tarafa ben sadece sistemi kuran kullanıcı olduğum için admin görünüyorum. Teknik müdahaleler dışında böyle şeylere karar veren kişi değilim. O taraf için @magicalbronze ve @darlyopus 'a sormak gerekiyor.
Fakat okuyucu olarak şahsi düşüncem resimdeki gibi görüntülerin forumda olmasını istemem. Zaten bir çok kullanıcı parantez içinde 20 karakter sınırı diye not düşüp bir şekilde atlatıyor. Bu konuda şimdiye kadar bir müdahale de olmadı.