Ben de hazır başlık bulmuşken eğleniyorum işte, üstünüze alınmayın
İnternetteyiz zaten, niye alınayım uzun uzun açıklanınca ayıp oldu gibi hissettim ama olmamış anladığım, hepimiz eğleniyoruz
Kitapta ölenleri Aragorn’a karşı çıkanlar olarak da gruplandırmak mümkün. Kim adama zıt gittiyse çok yaşamadı.
1.57 ve 3.16 tanıdık gelecektir

Nedense Japonca olunca anime izliyor gibi hissettim

@narpal Türkçe kimin seslendirdiğine dikkat etmemiştim daha önce

İstemi Betil çok iyi seslendirmişti Gandalf’ı.
Azerice dublaj da güzelmiş. “Seeen geçeeebilmeyecekseeeen!”
Dublaj konusunda da Yüzüklerin Efendisi ders olarak okutulması gereken isimlere sahip. Vefat edenlere rahmet, geride kalanlarına sabır ve güzel ömürler dilerim…
Dublaj konusunda ciddi film dublajında zirve Yüzüklerin Efendisi, komedi filmi dublajında zirve asterix ve oburix görevimiz cleopatra filmidir.
Kitabı okumayanlar için şöyle bir bilgi vereyim; kitap aslında sonu olan ama başı olmayan bir kitap. Nasıl derseniz? Kitap aslından Silmarillion diye tabir edilen kitabın son bölümü ama J.R.R. Tolkien kitabı öyle bir yazmış ki kitabın son bölümü aslından bağımsız değerlendirilebiliyor. @Gokhanca şu karakterler ölebilirdi, herkes için mutlu sonla bitti diyor. Yüzüklerin Efendisi için bir nebze belki doğru olabilir ama Silmarillion’u genelinde konuşursak şu kadar net konuşabilirim ki okuduğum bütün fantastik kitaplar içinde en fazla iyi karakter ölümü bu seridedir. Siyah, beyaz, gri defalarca değişiyor.
Utanıyordum bunu söylemeye ama neyse biraz içime su serpildi Hobbit ve Silmarillion okudum(yanlış okuma sırası evet) ama LOTR’a geçemedim henüz
Merak etmeyin. Biz burda (her ne kadar 3 kişiyi geçmez desek de) hiç de az değiliz.
Bir liste mı çıkarsak şöyle köşede dursun, okuyan oldukça da işaretleriz. Sonra bir bakmışız Okuyanlar Cemiyeti oluvermiş.
Ben bir ara oturup baştan sona okuyayım konuyu madem, bir liste çıkarayım.
Aslında burda bizim isimlerimizi not edenler var sanırım ama niyetleri hiç iyi değil
Şaka bir yana iyi olurmuş.
Bir gün bu cemiyetin ismi böylece değişmiş olur
Artık listemiz var, ilk mesajı düzenledim. Ne yazık ki herkesi etiketleyemiyorum. Sayı arttıkça güncellerim.
@mit Abi artık banlamak için bir listen var
Bir forumdaş da havai fişek gönderecekti
Adresleri de yazın @TheNameless evlere havai fişek servisi yapacak.
Vay be sırada birinciymişim. Çaktırmayın, hiç şikâyetçi değilim.
Durduk yere başımıza iş açtık.
listeye beni de ekleyebilirsiniz
Hemen ekliyorum
Elebaşı olarak en üstte ikimiz varız, yer değişebiliriz hiç sorun etmem
bildiğin adımızı dağlara yazmışlar
ben southpark’ın “The Return of the Fellowship of the Ring to the Two Towers” bölümünü izlemiştim, kitabı okumuş sayılır mıyım?
Çünkü bir mesajda en fazla 10 kişi etiketleme yapılabilir. Site daha fazlasına izin vermiyor. Daha önce deneyenler olmuş ama pek fazla da yok sınırı zorlayan