Bu sabaha karşı yeni baskıya ait 1. cilttin okumasını tamamladım. Forumda çok övülen bir seri ve ilk kitap itibariyle bunu hakkediyor. ilk 100- 150 sayfa biraz durağan ilerliyor ama sonra olaylar, gizemler,yollar, olaylar, gizemler, yollar …
Baskı ile ilgili çok fazla hata var. Ciltli baskıları da almıştım, okumadığım için onlarda durum nasıl bilmiyorum ama çok fazla dizgi, imla hatası var. Örneğin bir çok yerde kelime içlerinde “r” harfi “R” olarak yazılmış.
Muhtemelen @Agape bu kadar çok hata ile okumaya devam etmezdin. @Ishamael kullanıcı adının da Zaman Çarkı serisinden geldiğini öğrenmiş oldum.
Büyük küçük sorunu yoktu ciltlilerde. Yine de bazı hatalar mevcut tabii. Kitapları biraz kindle biraz kitap olarak okudum. Arada gözden kaçırmış da olabilirim tabii.
Emre bey Kayıp Rıhtım Forum’a yazdığı zamanlarda Zaman Çarkı’nın ciltsiz baskılarının çabuk yayınlanacağından söz etmişti. Ama ilk kitabın baskısının (2019 Eylül) üzerinden neredeyse iki ay geçmesine karşın ikinci kitaptan tık yok…
Yoksa yeni bir Ejderha Mızrağı ya da Drizzt Efsanesi vak’asıyla karşı karşıya mıyız?
merhabalar kidegadan zaman çarkı ciltli alacağımda acaba basım tarihi ne zaman olanları gönderiyorlar acaba yeni basım mı eski mi yardımcı olursanız mutlu olurum
İkinci kitabın karton kapaklısı için çok önceden alınmıştı bandrol ama hala basılmadı. Umarım güzelce bir düzenlemeden geçtiği için bu kadar gecikmiştir. Yoksa Emre Bey 1-2 ay aralıklarla karton kapaklılar gelecek demişti.
Geçen Kidega’nın İthaki kampanyasında kalan kitapları sepete attım ama gel gör ki şeytana uyup parayı kulaklığa verdim. Kendimi avutma söylemimse “nasıl olsa 13. kitap yok, çıkınca halledersin, daha çok var”.