Zaman Çarkı

Yarın yeniden okuyacam o kısmı :smiley: Ama anlamazsam sorarım söylersiniz :slight_smile:

1 Beğeni

Onuncu bölümden önce altıncı bölümü bir daha okuman lazım :slight_smile:

(Düş Hançerinden bahsediyorum bu arada)

Tuona at aldığı bölüm… Ne yok artık Tuonmu diğer kişi :smiley: Verin ya madem kaçırdım spoiler sayılmaz istiyorum verin spoiler kim bu diğer kişi

Kaçırmadınız, arkadaşlar kitapları karıştırdığı için öyle dedi. Hem o kişinin kim olduğunu keşfetmek güzel bir his yaşatıyor bence bunu elinizden kaçırmayın :blush:

@ocs61 bahsedilen kişinin gerçek kimliğini farkedememiş. Eğer anlasaydı üçüncü kişinin kim olduğunu da anlardı. On ikinci kitaba kadar beklemeye gerek yok.
O kişinin kim olduğuna dair altıncı bölümde çok açık bir gönderme var.
Bir ipucu vereyim: Hatta Tuon bile anlıyor kim olduğunu
Tuon değil :slight_smile:

1 Beğeni

Sırasıyla Logain, Loial, Thom Merrilin ve Padan Fain belli olmuş :slight_smile:

La Casa de Papel profesör Logain olmuş LCDP’i hiç sevmeden izlemiştim :smiley:

7 Beğeni

Padan Fain’i merak ediyordum, bence güzel seçim.

7 Beğeni

Loial ve Tom Merrilin karakterlerini beğendiim :+1:

1 Beğeni

Thom çok genç gözüküyor… İhtiyarın teki olarak tasvif ediliyor kitaplarda

Tamam ihtiyar olmayabilir ama çok genç de değil bence. Gözler kırışmış, saçların yanlarında hafif kırlaşmalar var. Başka ufak düzeltmelerle bence o rolü taşıyabilecek biri.

@narpal Padan Fain bence de çok uymuş beğendim.

@alemdar @ocs61
Thom’u daha ihtiyar ve çenesi daha dar birisi olarak hayal etmiştim ama bu oyuncu da bence bıyıkları taksa yine yeterince yakışacakmış oturacakmış gibi hissediyorum :smiley:

2 Beğeni

Dizisine seride olmayan birisi eklendi diye haber görmüştüm geçen . Şimdi bulamıyorum , bu haberi gören var mı aramızda ?

Haberi görenler paylaşırlarsa sevinirim .

Evet, eklendi. Bir Aybara… :sweat_smile:

1 Beğeni

Merve , haberin linki var mı sende ? Cevabın için teşekkür ederim . :kissing_smiling_eyes:

Burada yazıyor. Laila Aybara karakteri. Oysa hiç gerek yoktu bu karaktere… :confused:

3 Beğeni

Teşekkür ederim , sayende arkadaşımla girdiğim iddia’dan bir takım şeyler kazandım :rofl:

Loial karakterini oynayacak aktörün ismi Hammed Animashaun. Soyadını “Asha’man” olarak gören tek ben değilimdir umarım. Fazla zaman çarkı okumaktan hep bunlar…

1 Beğeni

Thom’u hep güleç yüzlü, kurnaz bakışlı birisi olarak düşünmüştüm. Fotoğraftaki sanki sert bir çavuş olmaya daha uygunmuş gibi geldi.

1 Beğeni

Fotoğrafta adam pek gülmemiş bence de ama gülse yine de olur :smiley:

1 Beğeni

Thom benim için hep Sam Elliott’dur.

Ahh biraz genç olacaktı ki…

11 Beğeni