Zaman Çarkı

Gerçekten de benim aklımda da birebir bu şekilde canlanıyor. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Bu adam nedense çok Hayalet’e benziyor. @Son.of.Yona

1 Beğeni

Evet, harbi harbi benziyor, sakal bıraksa tam bir hayalet :+1:t2:

1 Beğeni

Secimler cok guzel gorunuyor. Ozellikle padan fain dikkatimi cekti.

3 Beğeni

Rand Al’Thor by Corey Lansdell

10 Beğeni

Merhaba yoldaşlar, uzuuuuun zamandır buralara uğrayamadım. Bir discord kanalımız vardı, onun linkini bana göndermeniz mümkün müdür? Seriyi tekrar bitirmenin hüznünü yaşarken aklıma geldi :frowning:

1 Beğeni

Selam, hoşgeldin. :slight_smile: Sanırım o sunucu patladı, silinmiş yani. Benim sunucular arasında yok şu an, kuran arkadaştan da ses gelmedi.

1 Beğeni

Ben de ben bulamadım galiba diye üzülüyorum bir saattir :smiley:

Yok, en son yazışmadan sonra bir baktım sunucu havaya uçmuş. :joy: Yoksa ben de orada ZÇ muhabbeti ederiz diyordum.

1 Beğeni

Evet ben de :frowning: Seri hakkında sohbet edebileceğimiz bir kanal olması güzel olurdu. Acım tazeyken iyi gelecekti :joy: Özledim buradaki eski sohbetleri de :frowning:

En son Wot haritası arıyordum yüksek çözünürlükte :smiley: Asla bulamıyorum -_- Dizi başlayınca belki bulma şansımız artar :frowning:

Valla ben bitireli iki sene kadar oldu ama o boşluk duygusunu iyi bilirim, dilediğin gibi yazabilirsin. Rıhtım şeysinde olmam lazım.

1 Beğeni

Teşekkür ettim :relaxed: Valla ben 3. kez bitiriyorum hala aynı boşluk :joy:

1 Beğeni

Fırtınaışığı’nı oku, iyi geliyor. Hoş, o bitince de boşluk oluşuyor ama Brandon abimiz müthiş bir dünya kurmuş, dolu dolu.
Gerçi Sanderson kitaplarının türkçe baskılarının başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi de neyse…

1 Beğeni

Ne demek istediğinizi tam anlamadım ama, doğru anladıysam baya yüksek çözünürlükte harita var. Ben seriyi 2. ve 3. okuyuşumda bu haritayı kullanıyordum.
Daha yüksek çözünürlükte olanlar da var ama onlar hareketli harita (bir ismi var mı bilmiyorum) Bulmak için bir yeri uğraşman gerekiyor.

6 Beğeni

Arkadaşlar bu haritadaki metinleri türkçeye çevirebilecek birisi varsa bende resim üzerinde türkçeleştiririm. Foto shop falan bilmiyorum ama elimden geldiğince düzgün birşeyler yaparım

1 Beğeni

Bu haritanın yüksek çözünürlüsünü arıyorum :frowning: Elimde kaliteli birkaç harita var ama hiçbiri bu haritanın yerini tutmuyor :smiley:

1 Beğeni

Benim duvarımda asılı haritada buna benzer ama bence yetersiz bu. Seanchan, aiel ve shara toprakları olmayan bir haritayı ben şahsen yetersiz buluyorum. Ama hikaye birkaç ufak bölüm hariç attığınız haritadaki yerlerde geçtiği için genelde insanların kullanmasını anlıyorum :grinning:

:smiley: Sebep bu değil. Diğer toprakların haritaları var bende küçük boyutta ama yeterliler, boyut olarak çok büyük olmalarına gerek yok. Bu haritanın biraz daha boyutlu olması gerekiyor projem için. Bulamazsam kendim çizme işine gireceğim artık yapacak bir şey yok :joy:

Eğer proje içinse Batı toprakları için benim zamanında bulabildiğim en yüksek çözünürlükte harita bu. Daha sonra daha iyisi çıktı mı bilemiyorum, daha fazla yardımcı olamıyorum :grinning:

3 Beğeni