Zaman Çarkı

Teşekkür ederim :ringer_planet:

Haritanın altındaki kültürel bilgiler OldFatGil-Galad tarafından türkçeleştirilmiştir.

8 Beğeni

Yakışır süper olmuş, emeğine sağlık.

Aslında biraz uğraşla tüm metinler de türkçeleştirilebilir.

2 Beğeni

Üstteki metnin serinin giriş kısmı olduğunu @ocs61 'ye söylemeyi unutmuşum. İkinizin de eline sağlık.

ilknokta 13 ve 14.cilt hariç komple seti 512 tl ye satışa koymuş.Böyle almam mantıklı olurmu ne dersiniz.Elimde hiç kullanılmamış ilk 3 cilt var.

çocuklarım🙂

22 Beğeni

Yeni castlar.
https://pmcdeadline2.files.wordpress.com/2019/12/priyanka-bose-taylor-napier-emmanuel-imani.jpg?w=768
Alanna Mosvani( Priyanka Bose)
Maxim(Taylor Napier,Owein Maxim olmuş, Thom’un yeğeninin ismi ile karışmasın diye herhalde)
Ihvon(Emmanuel Imani)

Min Farshaw neden yok hala, hayret.
Ve Ishamael kim olacak onu da merak ediyorum. :smiley:

2 Beğeni

Moiraine’den başka Aes Sedai seçimlerini hiç beğenmedim. Hoş o da benzemiyor kitapta yaratılana. Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum

1 Beğeni

Oathbringerden sonra uzun süre birşey okuyamadım. 6.cilt 400.sayfada bırakmıştım. 3 gündür tekrar okumaya başladım ve baya özlemişim seriyi. Zaman çarkı net sitesi harici önceki kitaplar hakkında kritik bilgileri bulabileceğim bir kaynak mevcut mudur? Yerli yabancı fark etmez.

5 Beğeni

Wot.fandom’u yazacaktım ben de tam. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Dizinin ilk sezonunun ne zaman çıkacağına dair net bir bilgi var mı? Ona göre diziden önce yavaş yavaş başlayalım.

1 Beğeni

Hangi karakteri sevdiğim sanırım çok bariz. Kesinlikle en başarılı fantastik serilerden birisi mutlaka okunmalı okutulmalı. Ben okurken çevremde kitabın adını bile bilen yoktu en büyük kaybım okurken kitap üzerine konusamamak olmuştu.

2 Beğeni

Aynen bende ona göre başlamak istiyorum.

1 Beğeni

Dizinin ne zaman yayına gireceğini bilmiyorum ama Zaman Çarkı’na başlama niyeti olan arkadaşlar hiç düşünmesin bence, çünkü oldukça uzun bir seriye başlıyorsunuz. Zevkli olduğu kadar yorucu kısımları olsa da eğlenceli ve epik bir seri Zaman Çarkı ve dediğim gibi oldukça uzun. Başlamak için dizinin yayın haberini beklerseniz ve dizi başlamadan seriyi bitirmek gibi bir düşünceniz varsa yetişemeyebilirsiniz. O yüzden bir an önce başlayın bence.

6 Beğeni

O zaman bir an önce başlamak daha iyi. Dizi başlamadan bitirmiş olmak istiyorum seriyi, teşekkürler yanıtınız için.

Ben önce yarım serilerimi bitirip temiz bir şekilde başlayacağım…

Ben de aynı durumdayım. Ama kitapları okutacak birini buldum ve o da zevkle okumaya devam ediyor. Şuan 7. kitapta. Bir araya gelince de kitaplardan konuşuyoruz.