Zaman Çarkı

Keşke… Ama ben bir başlarsam çıkışı olmaz ve mezuniyetimi riske atamam ne yazık ki :sweat_smile: bu yüzden seriler yerine tekli kitaplar, ya da devam eden serileri okuyorum :see_no_evil: ama keşfettiğiniz yeni detayları burada paylaşırsanız eşlik ederiz.

Tamamdır nasıl isterseniz. Ben kendime kitap arkadaşı arıyorum potansiyel herkesi kaçırmıyorum.

1 Beğeni

İkinci kitap Büyük Av’ın ciltli baskısı tükenmiş. Almak isteyen Nadirkitap’tan bence bir an önce alsın çünkü sahaflar henüz durumu farketmemiş.

İlk kitaptan önce ikinci kitabı sipariş verdim :smile::smile:

1. kitabin bir kismi ve 11 cogunlukla pas gecilebilir diye dusunuyorum. Oralari gecip son 3 kitaba baslamistim, hic eksikligini hissetmedim. Sonradan baktim tabi.

Bu arada dizi cikinca yeni baski falan yaparlar.

1 Beğeni

Bugün yarın 6.kitap bitecek sonra 7ye hemen başlarım ama nasıl biter şu 7 8 9 10 bakalım.

1. kitap çıkarsa bitirmeyi düşünüyorum seriyi. Bu hal ile devam ederse dizi başlar ve benim okumamdan önce biter. En azından 1 kitap ile yırtıyorum ama işin içinde başka seriler de var. Hiç başlamamalıydım Dune’a. :frowning:

Serinin ilk üç kitabını sipariş verdim. Bir şeyi merak ediyorum Robert Jordan kaçıncı kitaba kadar kendisi bitirmişti? Yani Sanderson’un hiç eli değmeyenler hangileri?

Son 3 kitap hariç diğerleri. Jordan’ın yazdığı son kitap Düş Hançer’i.

Tamamdır, teşekkürler. Yeni Bahar kime ait peki?

Robert Jordan.
Bu arada Brandon Sanderson’ın yazdığı son üç kitap da Robert Jordan’ı aratmıyor, Zaman Çarkı dünyasını gayet başarılı bir şekilde yansıtmaya devam ediyor.

An itibariyle aldım ilk kitabı. Mutluyum :slight_smile:

1 Beğeni

Hayırlı olsun. Oku bakalım beğenirsen seriyi tamamlamaya başla. Ben 6. kitabı beklerken diğer tüm kitaplarını aldım kafam rahat

Teşekkür ederim. :smiley: Okumaya başlayacağım hemen. Beğeneceğimi tahmin ediyorum ve eğer beğenirsem seriyi tamamlamam zor olacak gibi. Ben tamamlamaya zorlanırken bir insan bunu nasıl yazar hâlâ şaşkınım.

Geçtiğimiz günlerde forumda yazmıştım fakat görmemiş olabilirsiniz. İkinci kitabın baskısı bitti ve Nadirkitap’ta hala 60 tl civarında bulunabiliyor. İlerleyen günlerde daha önce 4’üncü ve şu anda 13’üncü kitapta olduğu gibi 200 TL altında bulmak zor olacaktır. Almak isterseniz fiyatı makûlken almak daha doğru olacaktır.

Hayır karton kapak değil ciltli bitti.

İlk kitabı da nadir kitaptan aldım. 200 TL altında bulmak zordur eminim alamasam da takas sistemiyle okurum mutlaka ama fiyatı makûlken bile makûl değil benim için.

1 Beğeni

4.kitap bitti, benim sormak istediğim bir şey var. Shaidolar ile Jindolar arasında ne fark var ikisi de Aiel değil mi?

1 Beğeni

İkisi de Aiel evet, ama farklı klanlardanlar ve aralarında kan davaları var.

1 Beğeni

Anladım, ben kılıç kullananlar kullanmayanlar diye anlamıştım nasıl okumuşsam :joy::joy::joy:

1 Beğeni