@Tilqi_Gin evet, ben akşam isme dikkat etmeden yazmışım. Slayer uyanık dünyada Luc, görünmez dünyada Isam
@jakels ben okumadım Rand’ı kurtaran kişiyi yazdığınız blurlu kısımları. Fandom wiki maddesinde Slayer (luc + Isam) sayfasının sadece giriş kısmını okudum, spoler okumayayım diye.
Benim yazdığım uzun olan blurlu kısım 2.kitap için spoiler sadece. Rand’ı kurtaran kişi kısmı bir kelime blurlu ufak yer ama Slayer için sorularınız yanıtlandı sanırım bunun haricinde diye tahmin ediyorum.
Evet 2. kitap ile ilgili kısmı okudum, Rand’ı kurtaran kişiyi okumadım. Tahminim doğru değilmiş, sürpriz bozan olmasın diye Rand’ı kurtaran kişiyi okumadım.
Aklıma geldi belki depolarından eski baskı çıkmıştır, sonradan belki iadelerden gelen olmuştur, satışa açmışlardır. Belki hata değil, eski baskı olduğu için stok var demiş olabilirler, eski baskının fiyatı daha uygun, isterseniz ilknoktaya iletişim sayfalarından sorun, daha doğru bilgiyi edinebilirsiniz.
Idefix’te 31 tl gördüm ilk cildi. Bir de kitap fiyatlarını karşılaştıran bir site vardı. Oraya bakın. Hepsi set olarak 700 tl, onu da düşünebilirsiniz. Begenmezseniz set olarak tekrar satabilirsiniz.