Şuan 6. kitabı bitirdim. Okurken heralde anlamadıığımı düşündüğüm bir şey oldu.Moghedieni ne güzel yakalamışsın adam ile tutmuşsunda hangi akla hizmet Ebua dor a giderken onu çadırında Salidara bırakırsın arkadaş?? Aha kaçırdılar bir terkedilmişi ellerinden. Rand bunu öğrenirse kesin çıldıracak. Zaten şuan aes sedailere acayip kızgın
Onu bende anlamadım. Nyave varken Egwene mi sevilmez ? Bence idealist bir kız olduğu için sevmiyorlar. İlk düşgezgini olduğunu öğrenip aiel kıraçlarına gideceği zaman Rand a seninle evlenemem dediğinde bu karara vardım.
Rand önce kendine bir baksın. Lan sen yeniden doğan ejdersin nasıl kendini aes sedailere paket ettirirsin ?. Bu arada kinaye yapmyorum hakketten paket yaptılar adamı
Nynaeve’yi sevip Egwene’i sevmiyorum. Nynaeve’de sevdiğim şey farklı, o da çok sinir bozucu duruyor aslında. Tüm aes sedailar gibi. Kitaptaki çoğu kadın gibi.
Benim de oldukça güçlü ve yetenekli bulduğum bir kadın karakter. Ben Nynevie de seviyorum. İnatçı ve hırçın kadın karakterler hoşuma gidiyor sanırım. Ve Faile’yide.
kitaptasınız diye spoiler veremiyorum ama keşke verebilseydim de size gelecek kitaplarla ilgili çok güzel bir örnek verebilseydim ama işte veremiyorum. Siz bitirince bir daha konuşalım bu konuyu.
Gerçi 11-12. kitaplarda bazı şeylerini sevdim Egwene’in ama yine de arsız şımarığın teki bence.