Zaman Çarkı

Perrinim yener onu yanında Failesi ile

Onun yüreği yeter. Saidine felan ihtiyacı yok.

Kadınlara şiddet uygulayamamak bir zaaf değildir ne yaptın sen :smiley: Adam olan zaten kadına şiddet uygulamaz. Ha istisnayi durumlar karşısında elbette. Mesela terkedilmişler gibi ihanet gibi yada canıma kastetmek gibi

Rand kendi canına kasteden kadınlara karşı bile birşey yapamıyordu. Kendisi için ölen kadınların isimlerini ezberleyip tek tek sayan bir karakterdi. Erkekleri ise hiç düşünmeden ölüme yolluyordu.

Kardeş onlar Ailler çok şey yapma onları boş ver

Beyler bayanlar koskoca Zaman Çarkı ailesi. Malumunuz ilk kitabı yeni bitirip, 2.sine yeni başladım. Kitap bittikten sonra ise aklıma şöyle bir fikir geldi. Sıkı bir oyun bağımlısıydım ve Rpg oyun tarzıda en sevdiklerim arasındadır. Kitap bittikten sonra karakter gelişimlerini rpg mantığı ile inceledim ve çok eğlenceli bir karakter ağacı oldu. Sizlere paylaşıyorum. Tabiki tek kitap okumak ile yazdıklarım arasında çok sapma olacaktır. Ama bu benim ilk kitap için yaptığım bir izlenim. Hatalı yada düzeltilecek yerleri lütfen bildirin. :grin:

2 Beğeni

Zaman çarkı
Zaman çarkı Dünyanın gözü karakter gelişimleri. Kitap boyunca her karakter seviye puanı atlayıp, beceri puanlarını kazanacaktır. Her seviye atlamada can, mana yada dayanıklılık için 10 artış ayrıca yetenekleri için ise 1 beceri puanı vereceğim.
Rand al thor: Seviye 0 - 20
Can: 100 - 110
Mana: 100 - 210
Dayanıklılık: 100 - 180
Kuvvet: 5 - 7
Beceri: 0 - 2
İletişim: 0 - 2
Liderlik: 0- 4
Büyü gücü: 0 - 10
Özel yetenek: Kılıç taşıyıcısı, ejder olmak.

Mat Cauthon: Seviye 5
Can: 100 - 110
Mana: 100 - 110
Dayanıklılık: 130
Kuvvet: 3 - 4(-1)
Beceri: 0 - 4
İletisim: 0 - 2
Liderlik: 0 - 1
Özel yetenek: Ok kullanabiliyor, Çok lüzumsuz konuşuyor.
Negatif özellik: Mordeth hançerini taşıyor. (-1 kuvvet)

Perrin Aybara: Seviye 15
Can: 100 - 130
Mana: 100 - 130
Dayanıklılık: 100- 190
Beceri: 2 - 6
Kuvvet: 5 - 10
İletisim: 0 - 2
Liderlik: 0 - 1
Kurt yeteneği: 0 - 3
Özel yetenek: Warg olması, ekstra kuvvetli olması,
Negatif yetenek: Kızlar hakkında çok az bilgili, çabuk pes edebilmesi.

4 Beğeni

Hep de erkek… Oysa kadın egemen toplum… Kınadım… :sweat_smile:

4 Beğeni

Çok hevesli yazdım bayadır aklımdaydı böyle bir tablo çıkarmak ama telefondan anca bu kadarı oldu. Sizde bayan karakterleri ekleyebilirsiniz. Aslında hepsi için yapacaktım fakat zaman… :frowning:
Ama isteyen kendi buildinide ekleyebilir, maksat eğlence olsun. :slight_smile:

1 Beğeni

İkinci defa kınadım. :rofl: Telefondan yazıyorsunuz ama bir bayan karaktere yer vermemişsiniz. :smiley: Bayanlara gelince zamanınız bitmiş. Cıks, cıks, cıks… (Bunu sonsuza dek sürdürebilirim. :sweat_smile:) Hadi bir FRP yapalım desek bayan karakter yok. İlla erkek olmak zorundayım. :rofl::rofl: (Bu da üçüncü kınamamdı.:sweat_smile:)

Not: DM olarak @Ishamael öneriyorum. Yapsan yapsan sen yaparsın. :sunglasses:
Ben de Tom Meriilin olacağım madem. :roll_eyes:

5 Beğeni

Ben DM olurum da DM ben olur mu bilmiyorum. Ayrıca ne kadar çok bayan demişsin okurken baayan baayan baayab diye okudum komik geldi. :smiley:

4 Beğeni

Ama ayrımcılık yapılıyor. :smiley: Evet senden DM olurda DM’den sen olmayabilir. Orası şaibeli ama sen de çok hakimsin bu seriye. İşin diğer yanı seni uyuz etme profilim de bana keyif vermiyor değil hani. :sweat_smile::hugs:

4 Beğeni

DM olurum alır yürürüm hiç sıkıntı değil ama bana DM tutmayı öğretme DM ver ya da tam tersi neyse kafam karıştı. :smiley: Sana gıcık giderim oyunda bilesin Beyaz Ajah yaparım seni. :smiley: :hugs:

3 Beğeni

Tom Merillin olacağım be. Nasıl Ajah olacağım. :flushed::flushed:

3 Beğeni

Hadi bende Karanlığın Yüce Efendisi olayım. Ama saldırmak yok bana :wink:

4 Beğeni

Ya valla bak telefondan uğraşması çok zor. :grin: Eşim ile bebiş uyudu bende kitap okuyayim derken bir uyku bastı. Uyumadan dedim şunu çıkarayım aradan. Bunu Fırtınaışığı için de yapacağım. Mesela ben Shallan Davarı ve Jasbah Kholini çok severim. :grin: Onlara özel seviye puanları vereceğim. :wink: @Agape

2 Beğeni

İksinden de hiç haz etmiyorum. :sweat_smile: (Sizi eşinize şikayet edeceğim. Biraz da eşiniz kınasın. :rofl:)

@ocs61 Söz veremiyorum. :smirk:

5 Beğeni

Ooo FRP mi var? Bak benden çok güzel oyuncu olur. :joy:

3 Beğeni

FRP’de Seçilmişlerden- yani Terkedilmişlerden olabilirim. Yaşasın karanlık! :joy:

3 Beğeni

Benide " Hancı " yapın. :slight_smile: hayatımda büyük bir hasrettir hiç Frp oynayamadım. :sob:

2 Beğeni