Olmaz… Bütün kararları biz kadınlar vereceğiz. İyi bir günümüze denk gelirse belki çerçi olmana izin veririz. 
Ben de katılayım aranıza diyecektim ama bilemedim şimdi. Benim için sabrı yüksek, her tür durumda sakin kalabilen bir karakter bulun madem
Benim aklıma gelemedi şu an.
Hadi bu fikri hayata geçirelim.
Ogier? Olur bence…
Aynen gayet uygun aslında. Kitaplara da düşkün tam ben 
Rand dır o. Rank olsa okuyamazdın
İşte öyle bir buluşma ki klavye sürçmesi yaşatıyor. 
Yeni bir akım sandım ha.
Rank kankisi olmak diye bir akım… 

Yeni farkına vardım. Tam bir sene önce buraya üye olmuşum. Daha önce de takip ediyordum gerçi ama üyelik açıp aktif olmamıştım. 
Klavye hatası özür dilerim
Eeee nasıl oynuyoruz???
Bence ayrı bir başlık açalım herkes bir karakter seçsin. Sonra da Allah ne verdiyse.
Üstatlar burada ben sadece ilk kitabı okudum ama sıkıntı yok. Hancı adam herşeyi bilmek zorunda değildir… Ya daaaa herşeyi bir tek ben mi bilirim… Bu baya gizemci bir hancı oldu… 
Keşke dediğin kadar kolay olsa. 
Öncelikle bir ana hikaye olmalı. Birisi Dungeon Master olmalı ve hikayeyi kurmalı. Haritayı, karakterleri vs. belirlemeli ve bu konuya epey hakim olmalı. Neleri yapabileceğini veya yapamayacağını oyunculara söylemeli ve zarları atmalı.
Karakter Kartları oluşturulmalı. Burada fazla kişi olduğu için sanırım kartlar bir kişi tarafından hazırlansa ve kişiler seçse belki daha iyi olabilir.
Sonra kişiler guruplara ve mekanlara ayrılmalı ve görevler verilmeli. Herkes hikayesini çok iyi bilmeli vs.
Sonra mesaj sıralarında bazı karışıklıklar olabiliyor filan onların iyi ayarlanması lazım. Her adımınızın neredeyse hesaplanması lazım. Gerçi biraz daha gevşek de yapılabilir ama yine de kararları siz alamıyorsunuz.
@Buyici Hancı olursun ama devamlılığın olmaz. Handa herkes yer, içer, kalır ve yola çıkarlar. Sen ne yapacaksın sonra? 
Yine de zarlarım var… 
Ben zaten part-time hancı olurum. Evde bebe şefkat bekler… Eşimi hiç saymıyorum bile.
Ben size küskünüm… Beş seviye atlar atlamaz sizi öldürmeye gelirim. 
Hancı olarak siz beş seviye atlayamazsınız. 
Hancı katli vacip midir pek sayın muhterem Zından ağası ??? 
Zarlar kimden yanaysa o kazanır. 
Eh ne diyeyim. Bunları gözü kesen birileri olursa oynarız.