Zaman Çarkı

Hocam spoiler yememissin o kaynaktan gelen hicbir seye bir daha güvenme.

Aynen zaten serinin temeli o.

Hayır o Rand’den değil Lews Therin olarak ejderden bahsediyor.

Eh, Lews Therin bu olayların başlangıç noktası aslında, o yüzden demiştim.

Haklısın bu konuda da ben o ayrımı yapmadığı için yazdım. O sanırım direkt edard stark gibi büyük bir spoiler yediğini sanmış olabilir. :slight_smile:

Daha fazla katılamazdım. Bıraksalar da bari bu seri içimizde yaşasa

1 Beğeni

Ya ben dizi fikrine şöyle karşı değilim, düzgün yapılırsa harika bir iş çıkabilir… Ama bir dakika, muhtemelen düzgün yapılmayacak. Tamam ben de karşıyım artık. :smiley: Dalga geçmek için söylemiyorum ama, yani güzel bir iş ortaya konsa sevdiği kitabı dizi veya film olarak izlemeyi kim istemez? Paraya kanıp berabt etmemeleri dileğiyle…

3 Beğeni

Dizisi filan çekilmeyecek göreceksiniz bakın 14 sezonluk dizi mi olurmuş olursa da sahnara (adını yanlış yazmîş olabilirim) gibi kısa sürer

Bu arada Lewis Terin derken Rand dan bahsetmiyorum 1 . Kitabın önsözünde olandan bassediyorum

Diğer bütün seriler için evet ama bu seri dokunulmaz olsun yaa,
hani şöyle
Madde 1 wot film yapılamaz
Madde 2 wot dizi yapılamaz
Madde 3 wot’un film veya dizi yapılması teklif dahi edilemez.
Tamamen bu moddayım ben.

1 Beğeni

Ya ben o atmosferi işitsel olarak hissetmek istiyorum bir şekilde, ondan bşraz. :smiley:

1 Beğeni

Hani wot için lotr çakması diyorlar ya -ki onları şiddetle kınıyorum- (neyse bu tartışmaya yeterince girildi) Shannara gerçekten öyle olabilir. Yani esinlenmekten fazlası o seri en azından ben okurken o duyguya kapılmıştım. O yüzden de kısa sürmüş olabilir dizi. Gerçi diziyi de hiç izlemedim ama …

Lütfen aklımı çelmeye çalışmayın.:joy:

1 Beğeni

Yaa çok merak ediyorum çizimleri :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Animasyon, anime gibi bir şey çıkarsalar daha iyi ya. Şöyle sağlam seinen shounen arası bir tarzda bir anime serisi gibi yapsalar, Shingeki no Kyojin kalitesinde. Çok ama çok daha iyi olur. Dizisi güzel olmayacak bence de Zaman Çarkı’nın. Doğruluk Kılıcı serisiyle aynı kaderi paylaşacak bence.

3 Beğeni

Öyle zaten zaten lotr çakmasıkitabın yazarı para için yazdığını söylüyor güzelim elfleri ne hale getirmişler.

1 Beğeni

Bu kadar ön yargılı olmamalı bence. En azından Pilot bölümünü görene kadar beklenmeli. Bende şahsen çok bekliyorum gelmesini. Beklentim çok yüksek değil ama en azından seneler evvel çektikleri pilot bölüm gibi de olmaz diye düşünüyorum.
Bilmeyen arkadaşlar YouTube’dan izleyebilirler. Dünyanın Gözü’nün giriş bölümünü; Ejder’in ölümünü çekmişler 20 dakika. Resmen ÇÖP!
Umarım dizi, kalitesi o bölüm esas alınarak çekilmez.
Yoksa gerçekten gelmiş geçmiş en iyi serilerden biri mahvolur. (On dört sezon çeleceklerini bende düşünmüyorum. O yüzden keserek ilerlerler büyük ihtimalle ki bu zaten kaliteyi benim gözümde düşürür.)

1 Beğeni

Ya ne olursa olsun ben bir roman için çakma lafını sevmediğimden öyle dedim yoksa aşikar …

Acaba dizide tek gücü nasıl gösterecekler çok merak ediyorum

Aslında yukarıda @cankutpotter 'ın dediği gibi ışık iplikleri gibi düşünmüştüm ben de ama tabi somut bir şekilde değil ama haliyle dizide somutlaştırmak zorundalar yani neden olmasın

2 Beğeni

Zaten biterse paylaşacağım ilk 5 te sen de varsın Aes Sedai :kalp: :crossed_swords:

1 Beğeni