Beğendiğiniz Kitap Alıntıları

Yaşamı ve umudu seviyorum.

Cesur insan her zaman umut edebilendir,korkaklara özgüdür umutsuzluk.

Herakles-Euripides

3 Beğeni

Bazı dostlarımın gerçek dost olmadığını gördüm,gerçek dostlarımın da yardım edecek gücü yok.Felaketler insanlara bunları yaşatır.Az da olsa sevdiğim hiç kimsenin dostlarını bu şekilde sınamasın tanrılar.

Euripides - Herakles

2 Beğeni

Karanlıklar içinde alev almak, başkalarına ilham vermek ve yaşamış olmak, karanlıklarda oturmaktan ve mumunu ödünç alıp geri getirmeyen insanlara lanet okumaktan daha iyidir.

Gölge Oyunu

4 Beğeni

Failure may be a harsh teacher, but you tend not to forget its lessons.

Başarısızlık sert bir öğretmen olabilir, ama verdiği dersleri kolay kolay unutmazsın.

Beyond Redemption - Michael J. Fletcher

2 Beğeni

Müsaade ettiği takdirde hayatın keşifler ve maceralarla dolu sonsuz bir arayış haline geleceğini idrak etmişti.

Hayattaki en büyük trajedi insanların ölmesi değil,hayatta olmalarına rağmen hayallerini gerçekleştirmemeleridir.

Gölge Oyunu-Ray Bradbury Anısına Yepyeni Öyküler

2 Beğeni

Bok, efendimiz, yalan söylemez.

Görünmeyen İstanbul, @Esterabadi

3 Beğeni

The doing is the easy part. It’s the deciding to do that is difficult. I most regret the decisions never made.

Yapmak işin kolay kısmıdır. Zor olan, yapmaya karar vermektir. En çok da hiç alınmamış kararlar için pişmanlık duyarım.

Beyond Redemption - Michael J. Fletcher

3 Beğeni

Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm? Ben senin için öldükten sonra yaşamayı göze almışım.

Cotardist Şair.

Beyond Redemption

3 Beğeni