Yaşamı ve umudu seviyorum.
Cesur insan her zaman umut edebilendir,korkaklara özgüdür umutsuzluk.
Herakles-Euripides
Yaşamı ve umudu seviyorum.
Cesur insan her zaman umut edebilendir,korkaklara özgüdür umutsuzluk.
Herakles-Euripides
Bazı dostlarımın gerçek dost olmadığını gördüm,gerçek dostlarımın da yardım edecek gücü yok.Felaketler insanlara bunları yaşatır.Az da olsa sevdiğim hiç kimsenin dostlarını bu şekilde sınamasın tanrılar.
Euripides - Herakles
Karanlıklar içinde alev almak, başkalarına ilham vermek ve yaşamış olmak, karanlıklarda oturmaktan ve mumunu ödünç alıp geri getirmeyen insanlara lanet okumaktan daha iyidir.
Gölge Oyunu
Failure may be a harsh teacher, but you tend not to forget its lessons.
Başarısızlık sert bir öğretmen olabilir, ama verdiği dersleri kolay kolay unutmazsın.
Beyond Redemption - Michael J. Fletcher
Müsaade ettiği takdirde hayatın keşifler ve maceralarla dolu sonsuz bir arayış haline geleceğini idrak etmişti.
Hayattaki en büyük trajedi insanların ölmesi değil,hayatta olmalarına rağmen hayallerini gerçekleştirmemeleridir.
Gölge Oyunu-Ray Bradbury Anısına Yepyeni Öyküler
The doing is the easy part. It’s the deciding to do that is difficult. I most regret the decisions never made.
Yapmak işin kolay kısmıdır. Zor olan, yapmaya karar vermektir. En çok da hiç alınmamış kararlar için pişmanlık duyarım.
Beyond Redemption - Michael J. Fletcher
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm? Ben senin için öldükten sonra yaşamayı göze almışım.
Cotardist Şair.
Beyond Redemption