Çoğu kitap vk sitesine yükleniyor, yani kitap ismi + epub + vk araması ile kitapları İngilizce bulmanız mümkün.
Tekliflere her zaman açığım, sonraki etkinlik öncesi nasıl seçeceğimizi de konuşuruz. ![]()
Biraz da tecrübe yüzünden bu şekilde denemek istedim açıkçası. Herkes bir ya da birkaç kitap önerince oylar çok dağılıyor, çok fazla tür olabiliyor ve çoğunluk oy vermediği bir kitabı okumaya çok da hevesli olmuyor. 3 kişi yaparken bile perde arkasında kitap seçimi eğlenceli oluyordu. ![]()
Ben hala dediğimin arkasındayım.
Her ay bir kişi 3 kitap önersin. Oylama yapalım. Diğer türlü ortalık karışıyor biraz.
Diğer türler de olabilir sadece fantastik ve alt dalları yerine. Yeni, merak uyandıran bir dizi film çıkacaktır onun kitabı olabilir. Sonra birlikte izleriz de…
Değerlendirelim bunu da, olmadı hangi şekilde seçim yapılsın diye de anket açarız. ![]()
Bekleriz efenim, Kings of Paradise sonrası ilaç gibi gelecektir. ![]()
Arkadaşlar yeni yılın ilk kitabı olarak Manifold : Origin’i okuyacağım. Kitap oldukça katı bir bilim kurgu ve dev fikirlerle aklınızı başınızdan alma konusunda idialı. Önceki iki kitapta da bunu fazlasıyla başardığı için kendisine güveniyorum.
. Stephen Baxter’ın Fermi Paradoksu’na verdiği üç cevaptan sonuncusu olan bu kitap diğer kitaplardan bağımsız olarak okunabilir. İlk kitabın etkinliğine de göz atabilirsiniz fikir vermesi için.
@isos81 ne dersin?
Ben ikinciyi okumadım. ![]()
O zaman olabilir ama şu FIA 4 devam ediyor (yarıladım). Biterse eşlik ederim sana. İkinci kitabın detaylı özetini isterim ama, onu sonradan dönüp de okumam çünkü. ![]()
Bir de bundan sonra benim seçtiğim bir fantastik mi okusak? ![]()
Eşlik etçeksen beklerim sorun değil. ![]()
You have my word. ![]()
- kitabın detaylı özeti biraz zor olabilir, detaylar çok aklımda değil ama elimden geleni yapaım. Her seferinde resetliyor evreni ama 2.yi de çok beğenmiştim ben, büyük fikirler ilk kitaptan farklıydı hep. Bir de 3. kitap için ilk iki kitabın karışımı minvalinde yorum okumuştum. Hallederiz.