Şu şekil. ![]()

Şu şekil. ![]()
Ben mecbur süre ekliyorum konuyu açabilmek için ama ona takılmaya gerek yok. İstersen 1 yıl sonra gelip yorumunu bırakırsın, sıkıntı yok o konuda ![]()
O zaman burada Mahşer’i seversek, hepimiz sıradaki kitapta sizin adayınıza oy veriyoruz demektir. ![]()
Fırtınaışığı 3. Kitap etkinliğine herkesi bekleriz ![]()
@Korgi @Gelu @Vordue Ağustos ortası gibi Tanrıların Gazabı’nı okuyalım mı arkadaşlar?
Dünyayı Değiştiren Kitap da arada kaynadı. ![]()
Gazaba ben de varım. Daha taze okudum Açlığı ve çok fena bir yerde bitti. Tam zamanı.
Etkinliğe katılmak isteyenler için kitap hala %50 indirimle bkmkitap da satılıyor.
Okuyalım.
Onu da okuyalım , zaten zaman bulamıyoz hepsini sokuşturalım ki etkinlik gazıyla mecbur kalıp okuyalım
.
Gel gel, the more the merrier ![]()
Bkm 11 günde teslim etti benim siparişi bu sefer. ![]()
@Vordue Tastamam benim mantık. ![]()
Okuyalım tabiiii.
Ne zamandır gelmesini bekliyorum.
Bir gönderi yeni bir konuya bölündü: İngilizce Birlikte Kitap Okuma Etkinlikleri
16 adet gönderi şu konuya taşındı: İngilizce Birlikte Kitap Okuma Etkinlikleri
Savaş Ritmi okuma etkinliğimize bekleriz
Merhaba arkadaşlar. Şubat ortası - sonu gibi Christian Jacq’nun Ramses serisinin ilk kitabı olan Işığın Oğlu için okuma etkinliği yapalım mı? Katılır mısınız?
KONUSU:
On dört yaşındaki Ramses, Firavun I. Seti’nin küçük oğludur. Ancak bir kralın oğlu olmak, güvenli bir kader anlamına gelmez.
Tahtın gölgesinde büyüyen Ramses, bedenini ve zihnini sınayacak acımasız kraliyet sınavlarından geçmek zorundadır. Bu sınavlar onu ya geleceğin hükümdarına dönüştürecek ya da tamamen yok edecektir.
Babasının, dünyanın en güçlü imparatorluğunu Ramses’e mi yoksa kurnaz ve yozlaşmış abisi Şenar’a mı bırakacağı belirsizdir. Saray entrikaları, ihanetler ve ölümcül tuzaklar arasında kalan genç prens, düşmanlarla çevrili olduğunu çok geçmeden fark eder. Hayatta kalabilmek ve kaderini şekillendirebilmek için Musa adlı genç ve zeki bir İbrani’ye, gizemli büyücü Setau’ya, bilge kâtip Ameni’ye ve kalbini kaptırdığı Nefertari’ye güvenmek zorundadır.Sazlıklar arasında başlayan sınav, bir imparatorluğun kaderini belirleyecek uzun bir yolculuğun ilk adımıdır.
Bir çocuk, bir prens, bir kral…
Ve tarihin henüz tanımadığı bir kahraman.Christian Jacq’ın dünya çapında büyük ilgi gören Ramses serisinin ilk kitabı, antik Mısır’ın ihtişamını; iktidar hırsını, aşkı ve ihaneti soluk kesici bir destana dönüştürüyor.
Ben 5 kitabı da okumuştum. Keyifli bir seridir. Işık Taşı vardı yazardan, onu daha çok beğenmiştim. Basılırsa o da aklında olsun.
Bende bu seriyi üniversitede okumuştum.
Zamanında okuyan tanıdıklarımın çok sevdiği bir seriydi. Umarım şimdi de aynı şekilde sevilirse belki bu kitapları da basarlar, bizde okuruz ![]()
Birer kere daha okuyun, unutmuşsunuzdur zaten. Epey zaman geçmiş ![]()
Yetişebilirsem katılmak isterim ben de. Yıllardır bi ara okumak lazım dediğim bir seri.
Kocaaaa rıhtım da iki kişiyiz, gel katıl bize ![]()
Oo forumda epeydir etkinlik yoktu, bir anda 2 tane gelmiş hem Işığın Oğlu hem Oyunların Oyuncusu
Ama kitapların ikisi de bende olmadığı ve bu ay alma ihtimalim olmadığı için katılamam muhtemelen. Katılanlara keyifli okumalar şimdiden.